DOTA: Гайд по герою Sacred Warrior/Huskar - Хускар

Головна » Статті » Гайди » DOTA

Тролі багатовікового племені Чорного Списа, які багато років тому були вигнані зі своїх родових земель в долині Stranglethorn, вважаються досить дикої расою істот. Цю репутацію їм приніс часовий Хускар, здібності якого спрямовані на зменшення власної життєвої сили, з метою пронизувати супротивників палаючими списами. Люди вважають його священним мучеником, свого часу , тому що він не боїться смерті, і навіть іноді прагне до неї, щоб привести Scourge до краху.

Характеристики

 Основною характеристикою Хускара є сила , а типом атаки є дальній бій. Внизу представлена коротка інформацію про розвиток Хускара з рівнем.

Навичка  

Сила/Strength

Спритність/Agility

Інтелект/Intelligence

Броня  

Швидкість атаки

Швидкість руху  

Атака  

Дальність атаки  

Базове значення

18

20

18

1.9

1.6

300

39-48

400 

Збільшення за рівень

 +2.4

+2.4

+1.5

Вміння

Цe вміння не дасть Хускару швидко померти , воно взагалі може не дати йому померти. Це лікування класне тим , що чим герой сильніший – тим сильніший і хіл.

Inner Vitality (Внутрішня енергія)

Клавіша : V

Хускар вивільняє потенційну життєву регенерацію на свого союзника або ж на себе, лікуючи життєву силу, засновану на основну характеристику цілі. Якщо у вибраної одиниці буде нижче 40% НР, то вона регенерує швидше. Триває 16 секунд. Не збивається ні чим!

Рівень 1 5(15)% від основоної характеристики + 2хп в секунду. мана: 170 од. кулдаун: 25 сек.

Рівень 2 10(30)% від основоної характеристики + 4хп в секунду. мана: 170 од. кулдаун: 25 сек.

Рівень 3 15(45)% від основоної характеристики + 6хп в секунду. мана: 170 од. кулдаун: 25 сек.

Рівень 4 20(60)% від основоної характеристики + 8хп в секунду. мана: 170 од. кулдаун: 25 сек.

В душках написано % що буде діяти коли у цілі менше 40% хп.

Цей навик можна вважати початковою зброєю Хускара – його часто качають 1 або кілька раз на початку , щоб помучити ворогів.

Burning Spear ( Спис що горить)

Клавіша : R

Підпалює свої списи своєї ж кров'ю. Орб ефект. Триває 6 сек. Дамаг від вогню додається завжди. Коштує не мани а здоров’я.

Рівень 1 4 урона в сек.    Життя: 15 од.    кулдаун: 0 сек.

Рівень 2 8 урона в сек.    Життя: 15 од.    кулдаун: 0 сек

Рівень 3 12 урона в сек.    Життя: 15 од.    кулдаун: 0 сек

Рівень 4 16 урона в сек.    Життя: 15 од.    кулдаун: 0 сек

Третя пасивка робить Хускара дуже страшним суперником. Чим менше в Хускара життя – тим сильніше і швидше він б’є.

Berserker’s Blood (Кров берсерка)

Коли хускар втрачає кожні 7% свого здоров'я у нього збільшується атака та швидкість атаки. Перше збільшенні дано при повному здоров'ї.

Уровень 1 3% швидкості атаки і 2 атаки.

Уровень 2 6% швидкості атаки і 4 атаки.

Уровень 3 9% швидкості атаки і 6 атаки.

Уровень 4 12% швидкості атаки і 8 атаки.      

Хускара вчили вбивати відразу. Швидко і чітко. Не важливо, на скільки противник товстошкірий, наш троль пробирається в саму сутність ворога і ... майже вбиває його, жертвуючи своїми життями.

 Break life ( Ламання Життя )

Клавіша : R

У ворога витрачається 50% хп. і швидкості пересування на 5 сек. Хускар також втрачає здоров’я , але менше.

Рівень 1 40% здоров'я втрачає Хускар. Kулдаун: 45 сек.

Рівень 2 33% здоров'я втрачає Хускар. Kулдаун: 30 сек.

Рівень 3 25% здоров'я втрачає Хускар. Kулдаун: 15 сек.

Прокачка вмінь

Більшість людей, які грали за Хускара, вважають, що прокачку скілів потрібно починати з ,а другим качати , а взагалі не потрібний. Це можна вважати правильною тактикою – бо на пізніх етапах гри більшість ним взагалі не користується , але як на мою думку , скіл є дуже потрібним , а качаєм ми його згідно з тим , яку тактику ми обрали. Ну і закуп предметів звичайно зміниться з цим рішенням. Внизу представлені два способи прокачки скілів.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

Закуп

Що збирати?

Значить , відповідно до прокачки вибираємо закуп.

Перший варіант:

Початок: і рецепт ,але багато кому без аптечок важко приходиться на лайні. Тому, якщо не впевнені в тому чи ви наб’єте 325 золота на лайні, купляємо замість

Середина: Ми повинні вже мати

Лейт:  

Другий варіант :

Початок робим той самий.

Середина:

Лейт:

Можливі предмети :

Зараз він дуже актуальний для Хускара , адже він вже немає орб ефекту – він не дасть ворогам втекти від нас ,а також дає непоганий плюс до статів.
Досить часто збирали і досі збирають Хускру – дає дуже сильний атакспід та знімає дефф у ворогів , та і нам додає.
Варто збирати ,якщо у ворожій команді є сильні дамагери. 
Дає мікробаш , швидкість атаки та шалений урон

Тактика гри

На ранніх етапах Хускар є доволі слабкий. Все що нам потрібно це докачатись до 6-7 лвл та піти гангати, але при тому вже при собі мати принаймні урну. Коли ми швидко пересуваємось по флангах і легко вбиваємо ворогів – ми заробляємо гроші на дорогі арти , а це вже стовідсоткова перемога. Головне швидко розкачатись.

Союзники і вороги

Союзники

Вони допоможуть нам вбивати ворогів , дуже простим способом – просто дадуть їм можливості будь-що зробити.

Мінус до захисту у ворогів та видимість інвізерів

Лікарі також нам союзники

Вороги:

Кожен з них може кинути на нас дебаф , який не дасть нам попасти по ворогу.

Може вбити нас доволі легко в куполі , або навіть без.

Він легко може вбити нашого героя , адже сила його ульта залежить від втраченого життя в ворожого героя . Так ось, у нашого героя низький рівень життя – це найчастіше , що стається за ігру. 

Теги: гайд по хускару, хускар гайд, Huskar, huskar гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить DOTA: Гайд по герою Sacred Warrior/Huskar - Хускар. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по герою Sacred Warrior/Huskar - Хускар ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий DOTA: Гайд по герою Sacred Warrior/Huskar - Хускар. Після вивчення DOTA: Гайд по герою Sacred Warrior/Huskar - Хускар, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!