DOTA: Гайд по герою The Bane Elemental/ Atropos ( Атропос )

Головна » Статті » Гайди » DOTA

Atropos - елементаль який, уособлює кошмари і страхи цього світу. Він з'являється, де є можливість посіяти страх і жах. Він живиться, висушуючи душі своїх ворогіх. Заподіюючи страх ворогам, він послаблює їх здатність боротися. Atropos впивається страхом супротивників, посилаючи їм в сни жахи. Коли виникає потреба, він може розірвати свою душу і накинути її на своїх супротивників, ефективно зупиняючи їх відчаєм і болем. Atropos - це втілення страху.

Характеристики

 Основною характеристикою Атропоса є інтелект , а типом атаки є дальній бій. Внизу представлена коротка інформацію про розвиток Атропоса з рівнем.

Навичка  

Сила/Strength

Спритність/Agility

Інтелект/Intelligence

Броня  

Швидкість атаки

Швидкість руху  

Атака  

Дальність атаки  

Базове значення

18

18

18

4

1.7

305

51-57

400 

Збільшення за рівень

 +2.1

+2.1

+2.1

Вміння

Першим вмінням Атропос може значно зменшити атаку ворогів.

Enfeeble (Знесилення)

Клавіша : Е

Атропос зменшує атаку ворожого героя, в залежності від lvl `a навички.

Рівень 1 Зменшення атаки на 25. Тривалість:20 сек. мана: 95 од. Кулдаун: 12 сек.

Рівень 2 Зменшення атаки на 50. Тривалість:20 сек. мана: 105 од. Кулдаун: 12 сек.

Рівень 3 Зменшення атаки на 75. Тривалість:20 сек. мана: 115 од. Кулдаун: 12 сек.

Рівень 4 Зменшення атаки на 100. Тривалість:20 сек. мана: 125 од. Кулдаун: 12 сек.

Цією навичкою Атропос не дасть ворогові втекти від нього , або догнати його.

Nightmare (Нічні жахи)

Клавіша : G

Переносить ворожого юніта в жахливий сон, наповнений жахами. Це завдає 20 пошкоджень в секунду. Якщо цей юніт буде атакований поки він спить, атакуючий юніт замість сплячого впадає в сон з кошмарами. Відстань дії та тривалість збільшується при збільшенні рівня магії.

Рівень 1 Триває 4 секунди. Радіус дії 500 одиниць. мана: 165 од. кулдаун: 15 сек.

Рівень 2 Триває 5 секунд. Радіус дії 550 одиниць. мана: 165 од. кулдаун: 15 сек.

Рівень 3 Триває 6 секунд. Радіус дії 600 одиниць. мана: 165 од. кулдаун: 15 сек.

Рівень 4 Триває 7 секунд. Радіус дії 650 одиниць. мана: 165 од. кулдаун: 15 сек.

Третє вміння дає можливість Атропосу завдавати величезних пошкоджень ворогам і відновлювати своє здоров’я. Цей скіл можна вважати найкращим в Атропоса. Самі подумайте – ми забираємо здоров’я у ворога і собі відновлюємо , це ж прекрасно!

Brain Sap ( Сік життя )

Клавиша : B

Поїдає життєву енергію іншого юніта, поглинаючи певну кількість його здоров'я. Відстань застосування 600 одиниць.

Уровень 1 Краде 90 здоров’я. мана: 125 од. Кулдаун: 14 сек

Уровень 2 Краде 160 здоров’я. мана: 150 од. кулдаун: 14 сек

Уровень 3 Краде 230 здоров’я. мана: 175 од. кулдаун: 14 сек

Уровень 4 Краде 300 здоров’я. мана: 200 од. кулдаун: 14 сек       

Ульт у Атропоса допомагає йому виграти майже кожну битву 1х1. Він дає змогу Атропосові заморозити ворога і завдати йому великий пошкоджень , також в цей момент замороженого героя можуть бити ваші союзники . Так і вашого героя можуть бити в цей момент. Якщо на вас кинуть сало або стан – кастування ульт перерветься.

Fiend's Grip (Хватка Лиходія)

Клавіша : F

Використовує темну магію для захоплення зазначеного ворожого юніта і нанесення важких пошкоджень. Він не може рухатися або нападати. Триває 5 секунд. Відстань застосування 625 одиниць. Забирає 5% від максимальної мани ворога в секунду. З аганімом тривалість збільшується до 6 секунд.

Рівень 1 Наносить 100 урону в секунду (155 з аганімом) мана: 200 од. кулдаун: 100 сек.

Рівень 2 Наносить 155 урону в секунду (215 з аганімом) мана: 300 од. кулдаун: 100 сек.

Рівень 3 Наносить 215 урону в секунду (270 з аганімом) мана: 400 од. кулдаун: 100 сек.

Прокачка вмінь

Атропові спочатку качають та . Інколи можна і , але це протии сильних дамагерів. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

Закуп

Що збирати?

На мою думку на початок Атропосові потрібен , адже тоді ми зможемо постійно ранити ворожого героя не затрачаючи багато мани. Так , що я початковий закуп обрав таким : – рецепт Soul Ring . А далі вже на фланзі дозбируємо .
В загальному наш затар на середині гри має виглядати так :

або ,

 Також є багато інших артів які можна збирати для Атропоса:

Є класною альтернативою для
Класно для пушу , а також під час ульта вони зможуть вас прикрити.
Насправді класний арт - ви можете кинути в сон , потім в хекс , так виведете з бою на деякий час ,як мінімум двох ворогів.
Класний реген мп , а також допоможе нам наздоганяти ворогів.
Можна зібрати , якщо є гроші.
Також можна зібрати, щоб вбити напевно.
Великий стат та заповльнювання нікому не завадить.
Можна зібрати заради сайленса.

Тактика гри

Ми можем йти як і соло , так і з кимось , нам це великої ролі не відіграє . Головне чим по швидше зібрати і постійно тиснути ворога магією . Якщо нам допоможе союзник , ми можемо навіть зробити фб. Коли докачаємось до 6 лвл , можна піти гангати на інші фланги. Чим більше кілсів зробимо спочатку , тим краща обстановка буде в майбутньому.
.

Союзники і вороги

Союзники

Сильні нюкери:

Поки ми будемо тримати ворога в ульті ,вони дуже швидко розберуться з ним.  

Сильні дамагери:

і т.п. 

Вони також досить швидко розірвуть ворога 
У Атропоса доволі схожий ульт з Бутчером , різниця тільки в дальності , але все одно , якщо противник дуже сильний ви можете прокатувати свої ульти по черзі , тоді ворог буде точно вбитий. Також ми можемо просто усипити ворога , що дасть Бутчеру дуже легко притягнути його до себе.
Ми можемо також усипити ворога , а вота вже пустить стріли і доволі сильно і на довго застанить ворога.

Вороги

Ворог всіх магів – наш ворог також.

Його ульт забере у нас можливість кастувати які небудь скіли , а без цього ми ніщо перед ним.

Доволі швидко може спалити нам ману

Мають сайленс і автоматично є нашими ворогами.

і т.п.

Герої які доволі легко можуть збити наш ульт.

Теги: Atropos гайд, гайд по Atropos, гайд по Атропосу, Атропос

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить DOTA: Гайд по герою The Bane Elemental/ Atropos ( Атропос ). Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по герою The Bane Elemental/ Atropos ( Атропос ) ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий DOTA: Гайд по герою The Bane Elemental/ Atropos ( Атропос ). Після вивчення DOTA: Гайд по герою The Bane Elemental/ Atropos ( Атропос ), будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!