World of Warcraft: Гайд по прокачці в Mists of Pandaria ( 85 - 90 )

Головна » Статті » Гайди » World of Warcraft

Після виходу Катаклізма, різні форуми, присвячені World of Warcraft, просто кишіли нескінченними темами, створеними людьми, у яких виникли проблеми з визначенням подальшого шляху прокачування свого персонажа. Особливий ріст активності в даному аспекті був помітний тоді, коли більша частина закінчувала перебування в початковій локації сучасного контенту (в Mists of Pandaria це Нефритовий ліс) і збиралася, відповідно, рухатися далі. «Але далі ... це куди? »- запитували самі себе спантеличені гравці, перебуваючи в подиві під час перегляду карти. З цієї причини я вирішив опублікувати невеликий матеріал, що розповідає про прокачування персонажа з 85 до 90 рівня в Туманах Пандарії .

Зображення, яке розміщене перед цим текстом, наочно показує місця прокачування свого персонажа в новому доповненні. А тепер докладніше в текстовому форматі:

85-86

Перший рівень можна прокачати в Нефритовому лісі - місці, дивовижно схожім на мальовничу Низину Шолозар. Неймовірно красивий пейзаж багатий на пишні дерева і незаймані куточки землі.

86-88

Прокачування цього діапазону рівнів залежить від особистих переваг гравця. Ви можете взяти їх в Долині Чотирьох Вітрів, місці, де розташувалася сама родюча земля Пандерії, або Красарангскіх джунглях - локації, наповненої впливовими і могутніми Можу - або ж по одному в кожній локації (цей метод, насправді, досить дивний).

87-89

Наступні два рівня Вам доведеться прокачати на Вершині Кунь-Лай - приголомшливому місці, де влаштувалися елітні жерці, що охороняють Храм Тигра, і представники фракції Ша-дай-пан, покликані обороняти материк від різного зла.

89-90

Фінальний рівень може бути прокачаний або Моторошній Пустошох, або в Пустелі Тан-Лун - локації, що кишить богомолами, охочими рознести все, що опиниться перешкодою на їхньому шляху. Після підняття вісімдесят дев'ятого рівня Ви, до речі, можете відправитися в Вічноквітучий Дол, де зможете докачати останній рівень.

Це все. Хай щастить! Зустрінемся в Азероті!

Теги: MoP кач, Mists of Pandaria кач, Mists of Pandaria прокачка

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить World of Warcraft: Гайд по прокачці в Mists of Pandaria ( 85 - 90 ). Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по прокачці в Mists of Pandaria ( 85 - 90 ) ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий World of Warcraft: Гайд по прокачці в Mists of Pandaria ( 85 - 90 ). Після вивчення World of Warcraft: Гайд по прокачці в Mists of Pandaria ( 85 - 90 ), будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!