SWTOR: Тактика по флешпоінт - Boarding Party

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Кілька століть тому могутній Майстер Джедай виступив проти Сітхів Імператора. Хоча Джедай і був переможений, Імператор Сітхів вирішив пощадити його життя, уклавши його в стазис. Протягом наступних трьохсот років Імператор вивчав розум Джедая, дізнавшись при цьому про існування потужної космічної станції. Але Джедай був сильний і чинив опір неодноразовим спробам Імператора дізнатися її місце розташування. Після трьохсот років ув'язнення Джедай вийшов зі стану стазиса.

Джедая не залишили одного - республіканський флот сформував блокаду навколо станції і пряма атака імперців обернулася б катастрофічними втратами для останніх. Замість цього, жертвуючи значну частину свого флоту, Імперія приводить в життя план по захопленню крейсера Республіки, щоб невеликий загін імперців міг прослизнути повз республіканський флот і захопити станцію.

Після втечі республіканського вшанованого дипломата з Імперської в'язниці, ваша команда повинна вистежити ціль і запобігти зухвалу спробу по знищенню Імперії Сітхів.

Боси

HXI-54 Juggernaut

Перший бос може здатися важким через неможливість передбачити напрямок його здібності. Під час бою від електричних реле до боса притягуються блискавки. Вони йдуть через всю кімнату і неможливо дізнатися, з якого саме боку вони почнуть іти. Завдання групи - негайно піти з під удару, якщо блискавки проходять поруч з вами. Спочатку до боса йде два потоки блискавок, потім три і під кінець чотири. Ці блискавки завдають дуже великі пошкодження і можуть вбити будь-якого гравця за 2-3 секунди.

Крім того, зарядившись, бос використовує здатність, що дозволяє йому вистрілити блискавкою зі своїх гармат. На землі під випадковим гравцем з'являється червона зона. Щоб не отримати шкоди, з неї треба негайно вийти. Ближче до кінця бою зони починають з'являтися по 2-3 штуки в секунду. Завдає середню кількість урону.

Також HXI-54 може нанести удар своїми руками-гарматами, відкидаючи танка на кілька метрів.

Major Alvena

Боса охороняють два бойових дроїда, яких можна і потрібно контролити. Якщо ви зможете вивести з бою обох, вам буде простіше вбити Майора Алвена. Не забувайте, що урон по дроїду миттєво перерве дію контролю, а раз вони стоять досить близько до боса, то слід відмінити всі АОЕ і сплеш атаки.

Здібності боса не завдають великої шкоди, найбільша проблема тут - бойові дроїди. Якщо ви не зможете законтролити їх, або вивести їх зі стану контролю - вважайте, що ви загинули. Атаки одного дроїда лікар ще зможе тримати, але два дроїда буде вже занадто. 

Sekan Do `Nair

Цей бос, як і попередній, зустрічає нас не один, а з двома помічниками. Поруч з ним стоять два Джедая Лікаря (Jedi Healer). Напевно, не варто говорити, що вони посилено лікуватимуть боса? Тим не менш, ми не будемо спочатку вбивати їх і зараз пояснимо чому. Бос тут виступає своєрідним танком, він захищає своїх лікарів. На ньому спочатку висить Баф Aura of Protection, яка знижує отриманий урон його союзниками. Крім того, у нього є здатність Guardian Leap - бос здійснює стрибок до союзника, захищаючи його від атак і знижуючи отриминай союзником урон на 20% протягом 60 секунд. А у купі з можливостями лікування, вбити спершу Jedi Healer не представляється легким завданням. Jedi Healer схильні до контролю, застосування їх здібностей можна збити. Група повинна зосередитися на цих завданнях і вбивати самого боса.

Бос може застосовувати кілька атакуючих здібностей:

Force Leap - стрибок до ворога і нанесення невеликого пошкодження.

Guardian Strike - нанесення великої кількості урону, а також збільшення броні боса на 5% на 15 секунд. Підсумовується до 3 разів.

Sweep - АОЕ атака, завдає невеликого урону трьом цілям в радіусі ближнього бою і знижує їх швидкість пересування на 50% на 6 секунд.

Контролюючи лікарів і збиваючи застосування їх здібностей, ви зможете вбити боса. Після цього захисні аури припинять свою дію і ви зможете розправитися з його помічниками.

Lieutenant Menerus

Лейтенант бореться на далекій дистанції. Боса охороняє сильний моб - Storm Squad Protector (ближній бій), у якого, до слова, здібностей більше, ніж у самого боса. Крім того, між вами і босом стоять ще три звичайних моба.

Краще всього, якщо танк зосередиться на босі, а ДПС гравці швидко приберуть слабких мобів. Моба-помічника відразу відправляємо в контроль. Самого боса контролювати не можна.

Бос використовує такі здібності:

Flame Thrower - конусна фронтальна атака, завдає невеликої шкоди вогнем протягом часу. Якщо в групі є гравці ближнього бою, краще не стояти перед обличчям боса, щоб не отримувати зайвого урону. Час відновлення: 15 секунд.

У боса також є здатність Plasma Probe, за своєю механікою аналогічна здатності боса Commander Ghulil з Black Talon. Цей зонд є своєрідною увійшовшою зоною, яка завдає шкоди вогнем. Просто не стійте поруч. Час відновлення: 12 секунд.

І остання здатність боса - також відома нам Thermal Grenade. Бос кидає гранату в випадкову ціль і завдає велику кількість урону. Час відновлення: 30 секунд.

Після того, як бос буде переможений, ми можемо взятися за його помічника. Storm Squad Protector має більш вражаючий набір здібностей, які, втім, зводяться до одного - бити ворога. Тут не потрібна якась особлива тактика, якщо члени групи продовжать виконувати свої ролі, то ви впораєтеся.

Chief Engineer Kels

Добравшись до чергового боса, ми побачимо, що і він не хоче зустрічати нас поодинці - поруч з ним стоїть пара дроїдів Modified Assault Unit. Особливість боса - він не має жодної здатності, лише бафи. Отже, боса не можна контролювати, не можна перервати атаку, а також є унікальний Баф для цього бою - Self Destruct Kill Switch. Коли бос гине, у дроїда активується механізм самознищення. Як ви розумієте, для групи нічим хорошим це не обернеться. Тому спочатку вбиваємо дроїда. До речі, їх також неможливо контролювати.

На майданчику, де ви будете битися з босом, є чотири генератора. Під час бою від боса будуть виходити блискавки в бік одного з цих генераторів. Як тільки ви побачите, що блискавки вдарили в генератор, всій групі необхідно відійти від нього, так як далі піде вибух, який відкине всіх, хто опиниться в радіусі враження, і завдасть шкоди. Крім того, урон отримують і дроїди боса.
Дроїди використовують дві здібності - Jet Charge і Shield Pulse, обидві дозволяють швидко переміститися до ворога і завдати шкоди. Особливо побоюватися цих дроїдів варто «тряпочним» персонажам.

Після вбивства дроїда, вбивство боса не буде великою проблемою.

Commander Jorland

Нарешті, останній бос. Поряд з босом стоять Medical Officer Alon і Security Chief Massey.

Бій не блищить якоюсь оригінальністю і цікавою механікою, але він може здатися складним через великий вхідний урон по групі.

Спочатку відправляємо в контроль медика, щоб не заважав, і вбиваємо другого моба. Бос не сприйнятливий до контролю, тому під час бою з другим мобом вашому лікареві доведеться попрацювати.

Необхідно звернути увагу на дві здібності боса:

Explosive Round - бос стріляє снарядом зі своєї рушниці, який завдає високий урон по цілі, а також шкоди отримують три цілі в радіусі п'яти метрів.

Друга здатність - Full Auto. Бос починає шквальний вогонь по цілі і завдає великої шкоди.

Велике значення в цьому бою грає лікар, все залежить від того, чи зможе він утримати групу при такому уроні.

Теги: Boarding Party, гайд по Boarding Party, Boarding Party гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Boarding Party. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Boarding Party ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Boarding Party. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Boarding Party, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!