SWTOR: Тактика по флешпоінт - Directive 7

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

   Фракція дроїдів-ренегатів, які називають себе «Directive 7», повстала проти своїх творців і почала компанію по знищенню біологічного життя в галактиці. Повстання набирає обертів, кілька республіканських колоній і кораблів у флоті імперії вже були знищені дроїдами. Але не всі з них згодні з Directive 7.

З анонімного джерела Республікою і Імперією була отримана інформація про Directive 7. Ця інформація описує їх кінцеву мету: передати потужний сигнал в усі куточки галактики, перетворюючи кожного дроїда в знаряддя. Зараз Республіка та Імперія збирають команди для відправки в штаб Directive 7 на місяці Zadd, де вони повинні будуть знищити цю організацію і запобігти передачі сигналу.

Боси

Detector

Хоч цей дроїд і стоїть в графі "боси", він більше схожий на велику еліту, так як вбивається зовсім просто. Поруч з ним стоїть дві турелі, які ми вбиваємо. Далі беремося за боса. Тактика - танчи-бій-Хіляй. Ніяких здібностей, ніяких особливостей. Бос для розігріву.

Mentor Assassin Beta, Mentor Assassin Theta, Mentor Assassin Zeta

Особливість бою - на дроїдів вішаються щити, які різняться за дією і кольором.

Beta - Absorption Shield синього кольору, який поглинає весь вхідний урон. Як ви розумієте, бити ціль, коли на ній такий щит, недоцільно.

Theta - Reflection Shield червоного кольору. Коли ви атакуєте ціль під цим щитом, всі заряди повертаються відправнику і наносять урон. Бити ціль під цим щитом ще більш недоцільно, оскільки крім зливу ресурсу ви отримаєте прокляття від хілера в спину.

Zeta (який стоїть по центру) накладає на себе змінно то Absorption Shield, то Reflection Shield. Слідкуйте за кольором.

Сенс бою - бити ціль, яка не під щитом. Як ви розумієте, бій досить динамічний через частого перемикання між цілями, а урон від боса досить великий. Плюс складності додає червоний щит, який може допомогти члену групи прикінчити самого себе.

Всі три дроїда є дальніми і наносять урон з бластерних гвинтівок. Враховуйте це, підбираючи місце розташування і захисні бафи.

Cyborg

Досить простий бос. В арсеналі має такі здібності: 

Grapple - знайомий нам гарпун. Притягує до себе ворогів. Відновлення: 20 секунд.

Electrosmash - завдає урон всім ворогам у радіусі 4 метрів від себе і відкидає їх на кілька метрів. Відновлення: 30 секунд. 

Energy Shield - закриває себе щитом на 12 секунд, який знижує одержуваний урон на 25%. Відновлення: 90 секунд.

Corrosive Grenade - кидок гранати у випадкову ціль. Вішає дот всім ворогам у радіусі 5 метрів від цілі. 

Тактика проста - починаємо бій, коли прибігаютья адди, швидко вбиваємо їх і продовжуємо бити боса.

Interrogator

Кумедний бос, який дозволить вам убити самих себе. Ну майже самих себе.

Під час бою бос використовує здатність Spawn Cyborg, скануючи одного з членів групи і створюючи його клон. Робить він це раз в 15 секунд. У клонів досить багато здоров'я і вам доведеться витрачати час на їх вбивство. Можна використовувати АОЕ здібності, щоб завдавати шкоди і босові і клонам.
Бос завдає шкоди здатністю Ion Blast.

Більше ніяких особливих здібностей бос не має. Він не повинен створити великі проблеми в проходженні.

Bulwark

Бій досить стандартний. Бос використовує Dummy Missile, запускаючи ракети. На землі при цьому з'являється зона у вигляді червоного прицілу. Потрібно виходити, щоб не отримати урон.

Також бос може використовувати Bulwark Smash, завдаючи шкоди в ближньому радіусі по танку.

Але головна здатність боса така - на панелі ліворуч і праворуч від боса починають йти зелені промені, які активують Bulwark Shield. Як тільки панелі починають активуватися, під ними з'являться панелі, по яким потрібно клікнути. Поки ви цього не зробите, на босі буде висіти щит, поглинаючий весь урон.

Assembler

Ще один надто простий бос. Поруч з ним стоять дві турелі - Modified Turbolaser. Не намагайтеся спочатку вбити їх, як ви робили на інших босів - вони завдають величезної шкоди. Група повинна сховатися за блоком, який стоїть за спиною боса, і атакувати його. Бос може спробувати ремонтувати себе здатністю Repair Pulse, але її можна збити. Також бос користується Grapple.

Як тільки бос впаде, танк агрить турелі і група вбиває їх.

Replicator (Бонусний бос)

Ще один простий дроїд. Починаємо бій за стандартною тактикою. Через деякий час бос застосує здатність Replicate, зникає і на його місці з'являються чотири Replicator Clone - маленькі копії боса. Вони піддаються контролю і їх не дуже складно вбити. Головне, вбивайте їх по черзі. Після того, як ви вб'єте клонів, бос ... не з'явиться;) Все, ви перемогли його!

Mentor

Бій з останнім босом буде, мабуть, найбільш тривалим з усіх, що ми вже пережили. Ймовірно, тут будуть перемагати лікарі з швидкою регенерацією ресурсу. Бій краще розділити на фази, щоб не заплутатися.

Перша фаза бою:

З'являється дві турелі Turbolaser Capacitor і великий дрон Articulated Claw, який літає за одним із членів групи. Спочатку про дронів. Під ним буде зона, якщо дрон літає за вами, вам потрібно постійно тікати, інакше ви отримаєте урон. Тепер про турелі. Потрібно вбивати їх по черзі. Для цього ми забігаємо за ріг до однієї з турелей і вбиваємо її. Потім знищуємо другу. Після вбивства другої турелі починається друга фаза.

Друга фаза бою:

Прямо навпроти величезного терміналу активується дроїд Mentor Core Guardian. Він є range дпс і завдає урон з бластера. Використовує здатності десантника - Full Auto, Charged Rounds, Concussion Charge, Hammer Shot. Також завдяки своєму бафу Armor Piercing Cell він може при атаці знизити значення вашої броні.

Під час другої фази на землі почнуть з'являтися множинні зони. Коли вони зелені, у вас є час вибігти з них. Якщо зона стала червоною - це означає, що ракета була випущена і через секунду по цій зоні пройде урон. Не дивлячись на кількість зон, у групи є достатньо часу, щоб вийти і уникнути пошкодження.

Як тільки група прикінчить Mentor Core Guardian `а, почнеться третя фаза.

Третя фаза бою:

На цій фазі знову активуються турелі, але літаючого дрона не буде. Замість цього майданчик бою все також буде обстрілювати ракетами з зелено-червоними увійдіть зонами. Вбиваємо турелі, як у першій фазі і уникаємо увійдіть зон. Ви помітили в кімнаті кілька обертових генераторів з жовто-зеленим ядром? Тепер їх можна знищити, клікнувши по них. Всього в кімнаті чотири генератора.

Після вбивства турелей, повториться друга фаза. Після повторного вбивства Mentor Core Guardian `а турелі не з'являться, зате над кімнатою знову почне парити Articulated Claw і все обстріл ракетами все також буде продовжуватися.

Скоріше знищуйте залишилися генератори і почнеться остання, четверта фаза.

Четверта фаза бою:

У величезному генераторі відкриється панель і ми зможемо нанести втрату самому босові Mentor `у. Під час цієї фази нам також буде заважати обстріл ракет і ширяючий дрон. Після всього пережитого, нас не змусять довго бити боса, він помре досить швидко.

Теги: тактика по Directive 7, Directive 7 тактика, Гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Directive 7. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Directive 7 ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Directive 7. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Directive 7, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!