SWTOR: Тактика по флешпоінт - Kaon Under Siege

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Туманність Tion Hegemony на межі абсолютного хаосу. Таємничий спалах інфекції ракгулів спустошив весь регіон, і кордони Tion `а були закриті в спробі запобігти подальшому поширенню вірусу. Але ця міра була прийнята запізно - кілька світів вже було втрачено через цю чуму, а зараз ще один світ, Kaon, став жертвою поширюваного вірусу.

Тисячі загинули і більшість були перетворені в смертоносних монстрів. У розпал чуми невелика група тих, що вижили щосили намагається боротися проти нескінченних полчищ чудовиськ. Усвідомлюючи загрозу, що виходить від чуми ракгулів, Імперія та Республіка зібрала загони і відправила їх на Kaon, де вони повинні врятувати тих, що вижили і дізнатися правду про спалах чуми.

Rakghoul Zombies

Перший бій буде походити на турелі з Colicoid War Game. Нехай один з ДД займе місце на турелі. З тунелів справа і зліва будуть з'являтися пачки зомбі-ракгулів. Гравець на турелі зможе швидко вбити їх, але якщо хто прорветься, у гру вступить інша частина групи. Варто знати про декілька особливих видів ракгулів:

Bloated Plaguebearer - при низькому значенні ХП він вибухає, наносячи великий АоЕ урон. Відбігайте, коли вони будуть готові вибухнути.

Infected Screamer - використовує крик, відкидаючи ворогів назад і наносячи трохи урону. 

Infected Mercenary - вибирає ціль і завдає величезної шкоди здатністю Constrict. Перериваємо застосування здатності і вбиваємо ворога.

Підказка: Можна використовувати АОЕ здібності, щоб допомогти гравцеві на турелі вбивати ворогів, коли вони ще не дісталися до групи.

Rakghoul Behemoth

Бос використовує такі здібності:

Smash - наносить урон в melee радіусі і відкидає ворогів.

Lift - завдає АОЕ урон в melee радіусі.

Throw Rock - висмикує кругляк із землі і кидає у ворога. Завдає середній урон.

Після пулу боса, танку потрібно відвести його ближче до стіни і самому стати до неї спиною. Це потрібно через те, що бос відкидає танка (на пристойну відстань) і відразу перемикається на члена групи, другого за агро після танка. Якщо танк буде стояти спиною до стіни, він зможе швидко повернутися до боса і забрати його на себе.

Під час бою на екрані з'являється напис "The Behemoth has entered a frenzy, run!". На цій стадії бос впадає в лють, його урон сильно підвищується. Танку необхідно водити його по залу (і завдавати шкоди агро абілкамі, щоб він не переключився на групу) до бочок з паливом. Як тільки бос підійде до бочки, її потрібно підірвати. Бос загориться і отримає непоганий урон. Підривати бочки теж краще танку, так як отриманий босом урон ймовірно буде враховуватися при розрахунку агро.

KR-82 Expulser

Бос використовує такі здатності:

Barrage
Explosive Shot
Grapple
Heatseekers

Бій по механіці досить простий, але тут група буде отримувати великий урон, тому нам потрібен хороший Хіл. Починаємо бій і чекаємо, коли з'являться адди (три дрона). Після їх появи, відразу перемикаємось на них. За боса не турбуйтеся, він кілька секунд буде під Energy Shield і не буде атакувати вас. Рекомендується використовувати стан на аддів, так як вони завдають великої шкоди і якщо пристануть до одного персонажу всі разом, цілком можуть вбити його за кілька секунд. Якнайшвидше вбиваємо їх, так як бос чекати не буде і після відключення щита знову почне бій.

G'klarg, Chak'aghakh, Commander Lk'graagth

Після пулу фокусуємо урон на Commander Lk'graagth і вбиваємо його. Він використовує здатність з арсеналу десантника - Full Auto. Після вбивства Командира прибіжуть маленькі адди, швидко вбиваємо їх і продовжуємо бій.

Зараз наша ціль - Chak'aghakh . Він також використовує одну атакуючу здатність - Savage Beating. Як тільки ми його вб'ємо, знову прибіжать маленькі адди.

G'klarg використовує наступні атакуючі здібності:

Claw - серія атак ближнього бою.

Festering Bite - завдає невеликої шкоди і вішає дот.

Під час бою бос вішає на себе баф Furious Anger.

Продовжуємо бити боса до перемоги.

Теги: Kaon Under Siege тактика, Kaon Under Siege гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Kaon Under Siege. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Kaon Under Siege ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Kaon Under Siege. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Kaon Under Siege, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!