SWTOR: Тактика по флешпоінт - Maelstrom Prison

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Після впевненої перемоги на Taral V, у Республіки є координати секретної в'язниці імперії, а також зоряні карти, які допоможуть в переміщенні по небезпечним туманностям, які її оточують. Озброєні цією інформацією, кораблі під проводом Майстра Джедая Oteg `а рушили в туманність Maelstrom Nebula, щоб врятувати полоненого Джедая. Але імперський флот під проводом безжального Гранд Моффа відправився в погоню за кораблями Республіки, щоб помститися за атаку на планету Імперії.

Під час бою між флотами Імперії та Республіки, невелика група пробивається до в'язниці. Тепер вони повинні працювати разом, щоб перемогти елітних солдатів Імперії, смертоносних бойових дроїдів і могутнього Сітха, намагаючись знайти і звільнити полоненого Джедая.

Боси

X-37 Oppressor Droid

Один з простих босів.

Використовує здатність Grapple, щоб притягти танка і почати атаку здатністю Power Blast. Це легко вихілюється. Крім того, він може притягти будь-якого з членів команди і через деякий час вибухати (здатність Punishment), наносячи АОЕ урон. Тут варто розбігатися.

Бос також може використовувати Power Punch і відкинути танка на кілька метрів, збивши його з ніг і завдавши невеликий урон.

На боса накладено ефект Unshakable, а це означає, що застосування його здібностей не можна перервати.

Colonel Daksh

Бос досить цікавий. Його не цікавить, у кого скільки агро - на нього накладено ефект Target Lock, а це означає, що в будь-який момент бою бос моментально скидає всі агро і атакує будь-яку вподобану ціль. Танку доведеться постійно забирати боса на себе. Ось така непостійна особистість цей бос.

Бос використовує кілька здібностей ближнього і далекого бою:

Grapple - гарпун, працює як у попереднього боса.
Carbonize - може заморозити в карбоні на 4 секунди. КД - 6 секунд.
Eye Lasers - стріляє лазером з очей|підпалює ціль, завдаючи періодичний урон.
Rapid Shots - безперервний вогонь по цілі з бластерів.
Wrist Laser Burst - вогонь з гармат на руках.
Retractable Blade - удар клинком в ближньому бою, що наносить середній урон і вішає дот.
Smash - завдає шкоди всім ворогам у радіусі 8 метрів.

Отже, танк забирає на себе боса, хіл повинен відновлювати ті втрати, які бос завдав групі. На стадії коли він вас відштовхує, він бафає на себе потужний постріл, тоді варто тікати від нього і ховатися за приладові панелі, які в центрі кімнати, далі все по новій.

Lord Kancras

Бос найлегший. Раз на 8 секунд Spawn Adds. Радимо просто бити боса, використовувати АоЕ (щоб вбивати кволих аддів, не витрачаючи часу) і лікувати групу.

Бос може бафнути своїх звіряток здатністю Monstrous Roar.

З атакуючих здібностей в арсеналі боса є Ravage і Saber Throw.

Ancient Maelstrom Flayer (бонусний бос)

Як викликати?

Потрібно активувати панелі в кімнаті і він вистрибне зі своєї пастки. Не вставайте спиною до балкону - бос зрідка стрибає і відкидає всіх в різні боки (можна полетіти в прірву). Тому краще зайняти позицію, що перешкоджає літальному результату. Сам бос більше ніяких здібностей не має. Танчимо-хіляємо-б'ємо.

Lord Vanithrast

Відносно простий бос. Представляє з себе Сітха асасіна. Під час бою вбиваємо літаючого моба, щоб не мішався.

У боса в арсеналі такі здібності:

Spike - нанесення великої шкоди від світлового меча і збивання з ніг на 3 секунди.
Spinning Strikes - нанесення АоЕ утрати всім ворогам в радіусі дії. Коли бос застосовує цю здатність, всім краще відбігти подалі.
Stealth - бос стає невидимим для групи.
Force Speed - підвищення швидкості пересування.

Головне, що потрібно робити - відбігати при застосуванні Spinning Strikes. Інше все просто лікується.

Тріо елітних мобів(Maelstrom Elite Guard)

У локації Station Core ви зустрінете тріо елітних мобів і їх можна прийняти за боса. Вони дуже боляче б'ють, тому чинимо так - танк забирає на себе двох мобів і починає ганяти їх по колу, група вбиває того,що залишився. Потім танк "віддає" групі ще одного моба для вбивства. Ну і наостанок всі разом вбиваєте останнього.

Grand Moff Kilran

Отже, ми зустрічаємося з цією людиною, яка ще на початку нашого шляху на 10 рівні погрожувала нас прикінчити.

Це не найпростіший бос і ви цілком можете пару раз загинути, перш ніж вб'єте його. 

Бій почнеться десантуванням чотирьох мобів на вашому шляху. Швидко вбиваємо їх. Після того, як здоров'я боса стане менше 50%, він кине димову гранату і зникне. Нам потрібно пробігти далі по залу, де він буде нас чекати з новою пачкою мобів. 

Коли бос включає свою здатність Series of Shots, краще групі сховатися за укриття, бо кожен постріл віднімає по 10397 ХП. 

Під час бою бос використовує здатності: 

Defense Screen Projector - закриває себе захисним екраном, що знижує урон. 
Headshot - завдає 4941 одиницю урону.
Overload Shot - завдає 3899 одиниць урону.

Як бачите, урон уне самий маленький, багато що залежить від Хіла. Крім того, радимо якнайшвидше вбивати мобів, так як зайвий урон тут зовсім ні до чого.

Теги: проходження, Maelstrom Prison гайд, Maelstrom Prison тактика

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Maelstrom Prison. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Maelstrom Prison ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Maelstrom Prison. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Maelstrom Prison, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!