SWTOR: Тактика по флешпоінт - Mandalorian Raiders

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Під час війни одними з найцінніших союзників імперії були мандалорці, суспільство з войовничих кланів, об'єднаних своїм лідером - Мандалором. Після підписання Корусантського договору в рядах мандалорців почало зростати невдоволення. У той час, як одні мандалорці покинули свій клан, щоб стати мисливцями за головами або військовими, один клан відвернувся від свого лідера і відправився на ритуальні пошуки битви.

Войовничий клан Вараді захопив потужний військовий корабель Республіки «Allusis» і почав жорстоку компанію проти світів Республіки та Імперії. Клан Вараді підриває стабільність у Зовнішньому Кільці і повинен понести покарання за свої дії. Республіка і Імперія приводять в дію плани із захоплення корабля «Allusis» і приведення вироку у виконання.

Боси

Braxx the Bloodhound (33,350 ХП)

Недарма під босом стоїть підпис «Mandalorian Beastmaster». Поряд з босом гуляють дві гончі (Sanguine Salky Hound), які готові захищати свого господаря. Не піддаються контролю, уповільненню і відкиданню.

Періодично навколо боса з'являється червона войд зона, але, на відміну від інших босів, вона не завдає шкоди усім, хто стоїть всередині, а дає Баф до швидкості атаки для своїх вихованців. Гончі випадково атакують гравців, переміщаючись то до одного, то до іншого. Як ви розумієте, успіх бою залежить від того, чи допустить група отримання гончими цього бафа. Для цього необхідно, щоб члени групи самі не знаходилися близько до цієї войд зони (якщо гончаки атакують вас, вони не повинні «випадково» отримати Баф).

Як би це дивно не звучало, але група спочатку повинна вбити боса, а не гончих. Після його вбивства, група може зосередитися на гончих. Без свого господаря вони перестануть бути великою проблемою.

Ще одна особливість боса - з нього не падає Лут. Він буде перебувати в ящику на платформі, де бос стояв до початку бою. Не забудьте його забрати.

The Imperial Boarding Party / The Republic Boarding Party

Так уже повелося, що ваша фракція, не єдина, хто відправила абордажні команду і тепер вам доведеться битися за право продовжити свій шлях.
Цікавий і своєрідний бос - набір з чотирьох класів ворожої фракції. Якщо ви граєте за Імперію, то вам буде протистояти The Republic Boarding Party, що складається з Десантника, Контрабандиста, Лицаря і Консула. Якщо ви за Республіку, то проти вас Мисливець за головами, Агент, Воїн і Інквізитор. Все начебто просто. А далі починається перевірка на ваших знань про здібності класів.

Ті, хто грав в WoW, скажуть "Так це ж Чемпіони Фракцій з Колізею!". І будуть не так уже неправі. Також, як у випадку з Чемпіонами, на цього боса досить складно писати однозначно вірну тактику, тому що все залежить від складу групи, переваг гравців і власних уявлень про тактику. Ми можемо тільки розповісти, що ми вважаємо правильним.

Всі класи в цьому бою можуть бути законтролені, так що відразу вибираємо 1 або 2 цілі, які потрібно тимчасово вивести з бою. Вважається, що у Інквізитора / Консула і Мисливця / Десантника найсильніші атаки. Що ж, давайте приберемо їх з дороги. Після цього боротися з іншими ворогами стане легше. Ще не ясно, чи мають вороги якусь конкретну спеціалізацію, або вона випадково змінюється, як у випадку з Чемпіонами (для тих, хто не знає, нагадаємо - на чемпіонах класи випадковим чином міняли гілку талантів, міг попастися як друїд лікар, так і друїд дд).

Якщо ви законтролили Інквізитора / Консула і Мисливця / Десантника, стежте за Агентом / контрабандистом. Якщо у нього будуть лікуючі здібності, збивайте їх. Розправившись з першими ворогами, можна вивести з контролю Консула / Інквізитора і розправитися з ним. Чому не Мисливця / Десантника?

Враховуючи, що вони носять важку броню і мають набагато більше ХП, можна припустити, що ви не встигнете вбити цього ворога до закінчення дії контролю і вам доведеться мати справу і з Мисливцем / десантником і з Інквізитором / Консулом. Навпаки, швидко прибравши "тряпочного" ворога, ви звільните плацдарм для останнього бою.

Візьміть до уваги - коли ви вбиваєте одного ворога, інші починають битися ще завзятіше, у них з'являються нові здібності і вони завдають більше шкоди. Так що, як ви розумієте, що останні два класи - це зовсім не те, що перші два класи, яких ви вбили.

Не забудьте забрати Лут в скриньці!

Mavrix Varad

Є вождем клану мандолоріанців. Цей фінальний бос є, мабуть, найпростішим з усіх. Єдине - на ньому доведеться побігати, так як він використовує реактивний ранець, щоб швидко переміщатися в будь-яку зону великого залу.

Під час бою він вистрілює ракети в місця, де стоять гравці. На землі з'являється червона войд зона. Потрібно відбігати.

Приблизно в середині бою від перелітає на платформу і активує турелі, які атакують того, хто буде представляти велику загрозу. Можна вбивати боса прямо на цій платформі, ігноруючи турелі.

Теги: Mandalorian Raiders тактика, гайд по Mandalorian Raiders

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Mandalorian Raiders. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Mandalorian Raiders ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Mandalorian Raiders. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Mandalorian Raiders, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!