SWTOR: Тактика по флешпоінт - Taral V

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Прихована глибоко в небезпечних регіонах космосу імперська в'язниця утримує легендарного Майстра Джедая. Задовго до повернення Імперії Сітхів з вигнання, Джедай подорожував по далеких куточках галактики, щоб протистояти самому Імператору. Але Джедай був переможений і ув'язнений в стазіс, поки Імператор намагався отримати інформацію з його розуму.

Протягом століть вважалося, що цей Джедай мертвий, але нещодавно привид з Сили розповів, що давно втрачений Джедай не тільки живий, але ще й утримується в полоні в туманності Maelstrom Nebula. Озброївшись знаннями, Майстер Джедай Oteg збирає групу найвидатніших героїв Республіки і відправляє їх на планету Імперії Taral V. Там вони будуть битися з легіонами солдат Імперії і смертоносними істотами, і вкрадуть імперські координати, які вкажуть місце розташування секретної в'язниці.

Боси

Handler Gattan

Найперший бос нічим особливим не відрізняється і вимагає мінімум навичок. Тактика проста - танкуєм і дамажим. Поряд з босом коштує два монстра - Trained Vine Cat (спочатку потрібно вбити боса, і тільки потім Vine Cat `ів). Цих монстрів краще б забрати одному з дд і бігати по колу. Прямо перед босом є достатньо велика будова, навколо якої «офф танк» і буде нарізати круги разом зі звірятками, в той час як вся група займається босом. Причина такого рішення проста - звірятко дуже боляче б'є, а тому подібні танці з бубном скоротять навантаження на вашого цілителя до мінімуму.

Captain Shivanek і Ripper

Капітан володіє стандартним арсеналом десантника:

Explosive Round - вибуховий постріл, що наносить велику шкоду цілі і невеликої шкоди всім ворогам, хто був у п'яти метрів від цілі.

Pulse Round - Сенс той же, що у Explosive Round.

Stockstrike - удар прикладом в ближньому радіусі.

Ріппер використовує здібності:

Rip - завдає шкоди, вішає на ціль кровотечу і знижує отримуване лікування на 15 секунд. Підсумовується до 3 разів. Відновлення - 6 секунд.

Terrifying Roar - паралізує всіх ворогів в радіусі 4 метрів страхом на кілька секунд. Відновлення - 24 секунди.

Крім того, на ріппера діє пасивний ефект:

Stalwart - ріппер несприйнятливий до контролю, а також шкода від його атак і одержувана ним шкода збільшується.

Тактика бою з цим босом досить цікава - якщо ви вб'єте ріппера першим, капітан увійде у стан люті («коханий» WoWовський інрейж), що багаторазово підвищить шкоду від його здібностей і багаторазово знизить ваші шанси на виживання. Якщо ж ви вб'єте капітана, здоров'я ріппера різко зросте. Тому вам необхідно вбити капітана і ріппера одночасно. Танк бере на себе капітана, будь-який з ДПС (бажано мілі) танчить ріппера. Решта ДПС дд переключаються з одного на іншого, вирівнюючи кількість здоров'я обох ворогів. Враховуючи неприємну здатність Ріппера Terrifying Roar, радимо хілу і РДД (боєць дальньої дистанції) не стояти близько до нього.

Doctor Zharen

Нам необхідно мати на увазі дві речі: дот і монстри. Дот вішається приблизно раз на 20 секунд на випадкового гравця групи. Якщо бути точним, то бос плює у випадкову ціль, плювок розтікається калюжею під ціллю і вішає на неї дот (до речі, перший дот вішається відразу ж після початку бою і завжди на танка, тому якщо ваш лицар у сяючих обладунках загрить боса з рейнж зони, то зможе уникнути отримання доту). Слід зауважити, що якщо цілитель прогавить даний дот і не сконцентрує своє зцілення на товариша, то товариш помре. Під час бою бос використовує Energy Shield, який знижує весь одержуваний ним урон на 25%. Монстри (Jungle Specimen) вилазять із навколишніх колб невеликими групами по 5-6 тварюк з проміжком (приблизно) в 30-40 секунд. З усіх походів в даний інстанси спроби розібратися з тактикою і знищити боса частенько не були успішними, однак варіант «зергаєм його коротше і не паримося» спрацьовує завжди. Ідея проста - танк агрить боса з рейнж зони, а потім всі дружно навалюються на противника і старанно його знищують. ХП у боса всього 14 з копійками тисяч хп, а бурст-мод цілителя дозволяє групі прожити достатньо, щоб встигнути його знищити.

PD-44

Бос стоїть в локації Taral V: Imperial Base, у місці, позначеному червоним.
Бос використовує здатність Focus Fire - завдає великої шкоди по цілях в рейнж радіусі. Ця здатність кастується 3 секунди і може бути (і повинна бути) збита.

Крім того під час бою бос може вистрілювати ракети по випадковим цілям. Ракети накладають ефект, який підвищує отриману шкоду.

Коли здоров'я боса опускається нижче 50%, по території, де стоїть група, починає бити великий лазер. Місце удару відображається войд зоною - червоним прицілом.

Lord Hasper (бонусний бос)

Це бонусний бос, якого можна побачити лише якщо виконувати завдання протягом флешпоінта (Jungle Infiltration).

Не дивлячись на те, що Hasper бонусний бос він дуже сильний і може спокійно винести непідготовлену групу.

У боса є такі здібності:

Force Lighting тривала атака, спрямована на танка. Легко переривається
Shock миттєва атака, завдає 5.8k шкоди випадковому гравцеві.

Force Storm жбурляє цю AoE атаку у всіх, хто попадається в зону видимості. Це комбінована уповільнююча і DoT атака, завдає 3,6 до урону за кожен тик.

Якщо у вас сильна група, то можете отримувати в своє задоволення шкоду від Force Storm, але якщо ні, то краще триматися поза зоною видимості боса.

Зазвичай касти йдуть в такому порядку: 3 рази Force Lighting, за ним слідує Force Storm і випадковий Shock. Знаючи це ви можете вчасно тікати із зони видимості боса.

Рейнж DPS і Хіллер повинні залишатися поруч з дверима, а мілі DPS і танк виносять Hasper там, де він стоїть. Перші дві атаки Force Lighting всі можуть займатися своїми обов'язками, а також переривати здібності. Після другої Force Lightning всі повинні бігти до дверей, врахуйте, що танк робить це останнім. Перш, ніж почати тікати танк повинен перервати Force Lighting, після якої відразу буде слідувати Force storm.

General Edikar

Для початку вбиваємо чотири турелі, які знаходяться поруч з босом.

Здібності боса також запозичені з арсеналу Десантника.

Full Auto-завдає великої шкоди від зброї одній цілі. Цю здатність необхідно переривати.

Hail Of Bolts - завдає великої шкоди за площею. Також перериваємо застосування.

Як тільки з'являються дроїд - швидко вбиваємо їх.

Ось і весь бій з останнім босом.

Теги: Taral V гайд, Taral V тактика, гайд по Taral V, Taral V

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Taral V. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Taral V ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Taral V. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Taral V, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!