SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Battle of Ilum

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Серед Сітхів є зрадник. Використовуючи знання військової тактики Імперії, один із самих страхітливих командирів в галактиці обернувся проти імперії, оголосивши себе лідером нової, сильної Імперії. В даний час зрадник-сітхів захопив потужну бойову станцію Імперії і використовував свій вплив для формування власної армії. Тепер зрадник має намір використовувати флот нових експериментальних кораблів, щоб очистити стару Імперію і розтрощити Республіку.

Метою нового Імператора став Ілум. Поки сили Імперії та Республіки билися за цю життєво важливу планету, флот нової Імперії відкрив вогонь по військах обох сторін, послабивши їх сили. При появі нової Імперії, що представляє загрозу для обох сторін, Республіка та стара Імперія збирають команди зі своїх найсильніших людей. Їх ціль: пробитися через сили зрадників, захопити один з кораблів і відправитися до бойової станції зрадника-Сітха.

Gark the Indomitable

В якості зброї використовує Assault Cannon і користується здібностями Десантника.

В арсеналі:

Hail Of Bolts - безперервна конусна атака з гармати. Танку необхідно тримати боса спиною до групи саме через цю здібність. Відновлення: 20 секунд.

Charged Rounds - високий урон від залпів гармати. Відновлення: 6 секунд.

Concussive Round - збиття з ніг. Відновлення: 60 секунд.

Stockstrike - удар гарматою в ближньому бою. Відновлення: 30 секунд.

Сам бій досить стандартний –танк агрить і повертає його спиною і починається тактика - Tank & Spank. Тобто танчим-б'ємо-хіляєм. Під час бою викликає аддів в кількості трьох штук. Вони вбиваються без особливих зусиль, робимо це швидко, щоб не заважали.

Drinda-Zel, Velasu Graege

Цих двох босів можна розглядати як одного, але Velasu Graege з'являється тільки після вбивства Drinda-Zel.

Drinda-Zel

Дуже слабкий бос, якого можна прийняти за елітного моба. Незважаючи на мізерну різноманітність його здібностей, вони завдають дуже великої шкоди і хіл, розслабившись, цілком може втратити танка.

Здібності боса:

Force Leap - стрибок до випадкової цілі і нанесення удару зброєю. Наносить велику шкоду. Відновлення: 10,5 секунд.

Force Lightning - стандартна блискавка інквізитора. Завдає середній урон. Відновлення: 12 секунд.

Melee Attack - серія атак ближнього бою, що наносить урон від зброї.

Стандартний Tank & Spank. Лікарю необхідно тримати танка і хіляти тих членів групи, які отримали пошкодження від Force Leap.

Після вбивства Drinda-Zel `а, з'явиться другий бос - Velasu Graege.

Velasu Graege

Також не "товстий" бос, який просто вбивається. Під час бою запускає чотири турелі. Турелі б'ють не дуже сильно і мають невеликий запас ХП. Враховуючи, що сам бос досить швидко вбивається, група сама повинна оцінити свої сили і або ігнорувати турелі і вбити боса, або відвернутися від боса і знищити турелі.

Використовує арсенал Десантника:

Concussion Charge - завдає середній урон і відкидає цілі на декілька метрів. Відновлення: 13,5 секунд.

Concussion MissileConcussion Missile - збиття з ніг. Відновлення: 15 секунд.

Snipe - прицільний постріл. Завдає велику кількість урону. Відновлення: 6 секунд.

Crystal Cutter Droid

Поряд з босом стоїть адд (який є точною копією боса) - Crystal Harvester Droid. Спочатку вбиваємо його і перемикаємося на самого боса.

Бос вкрай простий, якщо не нудний. Він не використовує взагалі ніяких здібностей, просто стоїть на місці і стріляє Mining Beam для видобутку кристалів. При цьому завдає середній урон. Ви легко його переможете.

Krel Thak

Після перших босів, цей бій може здатися досить складним.

Поряд з босом стоять два адда - Allied Weequay Sharpshooter. Два ДПС персонажа вб'ють їх в лічені секунди. Перемикаємося на боса і намагаємося не переагрювати його, так як він завдає пристойний урон і хіл цілком може вас не втримати. Під час бою за спиною боса будуть з'являтися чотири melee адда (Allied Weequay Pirate), які можуть сильно зіпсувати життя хілу і РДД гравцям. Наносять досить великий урон. Вбивати їх потрібно якомога швидше.

Guid Patriarch

Не дайте страхітливому вигляду боса себе обдурити, він досить просто вбивається. Має тільки одну здатність - Rampage. Під час застосування цієї здатності, бос завдає кілька ударів по землі, завдаючи невеликої шкоди всім, хто стоїть поруч. В інший час від просто б'є лапою танка. Нічого складного в цьому бою немає.

Commander Folex

Поряд з босом стоїть чотири адда - Forsaken Sith Marauder і троє New Imperial Medic.
Медики досить слабкі, тому по черзі вбиваємо їх. Потім потрібно прикінчити мародера, а вже потім перемикатися на боса.

Commander Folex застосовує такі здібності:

Aimed Shot - прицільний постріл в голову, що наносить велику кількість урону. Застосування: 3 секунди. Відновлення: 15 секунд.

Carbonize – ув’язнення ворога в карбоні на 2 секунди і позбавлення його здатності діяти. Відновлення: 45 секунд.

Rapid Shots - черга вогню з бластера. Відновлення: 4.5 секунди.

Після вбивства аддів-помічників, впоратися з босом буде не складно, сам по собі він не завдає багато урону.

Darth Serevin

Разом з босом нас зустріне його помічник Queneth Li. Спочатку ми вбиваємо його, потім боса.

Головне, що потрібно знати про Queneth Li - у нього в арсеналі є потужні лікуючі здібності. І їхнє застосування можна збивати.

Бос використовує здібності, властиві інквізитору і консулу:

Affliction - дот.

Force Explosion - дот.

Crystal Throw - схожа з Project консула, тільки при застосуванні цієї здатності, бос кидає у ворога величезний кристал.

Dark Blast

Electro Storm

Electrocute - стан.

Під час бою бос буде зникати і через пару секунд з'являтися за спиною будь-якого персонажа, завдаючи йому шкоди. Скористайтеся цією паузою, щоб хоча б чуть - чуть відновити ресурс. Фаза зникнень буде часто повторюватися, так що переконаєтеся, що гравці стоять близько один до одного. При зникненні бос скидає агро. Нехай ваш танк використовує таунт при його появі. Зникає бос по 2 рази.

Теги: The Battle of Ilum тактика, тактика по The Battle of Ilum

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Battle of Ilum. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Battle of Ilum ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Battle of Ilum. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Battle of Ilum, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!