SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Black Talon

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

На околиці кордонів Імперії сталася невелика сутичка між імперськими крейсерами і силами Республіки. Під час бою, республіканський корабель, на борту якого перебував імперський перебіжчик, вислизнув і зараз тримає курс в сектор, контрольований Республікою. Імперія не може допустити, щоб цінні військові секрети дісталися ворогу.

Але капітан корабля «Black Talon» відмовився виконати наказ і тепер команда корабля знаходиться під командуванням вірних союзників Імперії, які прибули для з'ясування ситуації. Вони повинні: взяти контроль над судном Black Talon, усунувши капітана-бунтівника, наздогнати пошкоджений корабель Республіки і захопити перебіжчика.

Капітан Імперського корабля відхилив офіційні накази з перехоплення Республіканського судна і ваша команда повинна захопити контроль і завершити місію. Вб'єте ви чи пощадете капітана?

Боси

GXR-5 Sabotage Droid

Бос досить простий. Все, що потрібно від групи - це виконання своїх ролей. За босом періодично з'являються маленькі дроїд зонди, які завдають шкоди, якщо наблизяться до гравця. Урону вони завдають дуже мало і мають невеликий запас здоров'я, вбити їх не буде дуже складно. Якщо зійдуться три зонда, вони вибухнуть близько танка, миттєво убивши його. Так що нехай ваші ДПС товариші не забувають вбивати зонди.

Commander Ghulil

Також простий бос, який має тільки одну особливість (крім різних фраз на адресу гравців) - він використовує здатність Plasma Probe, викликаючи зонди, які не рухаються по кімнаті, але завдають шкоди вогнем у всіх напрямках. Радіус вогня у зондів невеликий, тому вони не стануть великими проблемами. Крім того, перед появою зонда на підлозі з'явиться войд зона у вигляді червоного прицілу. Просто відійдіть і продовжуйте бій. Час відновлення цієї здатності: 9 секунд.

Бос може застосувати здатність Backhand, що завдає шкоди в ближньому бої, але вона завдає мало шкоди і, швидше за все, ви навіть не помітите її застосування.

Цей бос є бійцем ближнього бою, майте це на увазі. Танку необхідно постійно водити його по кімнаті.

GXR-7 Command Droid (бонусний бос)

Як викликати? Необхідно відключити чотири консолі (Munitions Power Console) в залі, після чого бос з'явиться.

Цей дроїд не є важким випробуванням для групи. Крім того, бій відбувається в залі, повному контейнерів і коробів, що тільки допомагає невдалому дд, який зірвав агро, сховатися від вогню боса.

Під час бою бос може нанести три удари своїми механічними руками по цілі в ближньому бою (здатність Power Punch), третій удар відкидає ціль і збиває з ніг. Завдає середню кількість урону. Слід враховувати, що бос б’є не випадкову ціль, а гравця, на якому агро.

Якщо на час застосування цієї здатності агро буде на персонажі, який знаходиться на відстані від боса, то застосовується альтернативна здатність - бос вистрілює поодинокі заряди з обох гармат по своїй цілі. Ця атака завдає набагато більше шкоди, ніж удари боса в ближньому бою.

Відразу після застосування вище зазначених здібностей (тієї, або іншої) бос відкриє шквальний вогонь (Power Blast) зі своїх гармат по персонажу, на якому знаходиться агро, завдаючи досить пристойний урон.

В принципі, всі здібності боса просто змушують гравців злагоджено виконувати свої ролі і не набирати агро більше танка.

Yadira Ban

Падаван є останнім босом у флешпоінті. Як і раніше - нічого складного, була б уважність. Використовує пару здібностей з арсеналу Лицаря Джедая.

Перша - Force Charge. Бос робить стрибок до випадкового гравця, завдає шкоди від зброї і моментально стрибає назад до гравця, на якому агро, також завдавдаючи шкоди. Такий подвійний стрибок завдає невеликий урон обом гравцям і робить неможливим їх пересування на 1.5 секунди. Час відновлення: 9 секунд.

Друга здатність - Cyclone Nova. Yadira Ban притягує всіх персонажів до себе і починає заряджати здатність, яка завдає урон всім ворогам в радіусі 4 метрів від неї. Уникнути урону просто - відразу після притягнення необхідно відбігати від боса. Враховується, що під час притягнення на всіх персонажів вішається дебафф, який сильно знижує швидкість пересування (збивається відповідної здатністю класу, яка прибирає заважаючі пересуванню ефекти), так що не затримуйтеся у боса занадто довго в надії швидко відбігти. Гравці, які затримаються біля боса після притягнення касту, отримають досить великий урон. Час відновлення: 19.5 секунд.

Виконуючи ці нескладні операції, ви легко її переможете.

Відео по флешпоінт

Теги: The Black Talon тактика, Гайд, тактика по The Black Talon

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Black Talon. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Black Talon ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Black Talon. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Black Talon, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!