SWTOR: Тактика по флешпоінт - The False Emperor

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Після запеклого бою, сили зрадника були вибиті з Ілума. Тепер у Республіки і Імперії є координати бойової станції ворога. Знаючи, що перемога на Ілумі матиме значення лише нетривалий час, обидві сторони вирішують провести атаку негайно.

Імперія та Республіка закликали найсильніших бійців, щоб атакувати вкрадену Ситхом бойову станцію і покласти край нападам. Але зрадник підготувався до майбутнього бою. Герої повинні битися з нескінченними полчищами дроїдів і солдатів, перш ніж вони зможуть зустрітися з самим Ситхом і розтрощити нову Імперію.

Tregg the Destroyer

Поряд з босом гуляють три прислужника - Allied Trandoshan Commando і пара Allied Trandoshan Hunter. Хантери самі кволі, вбиваємо їх, потім коммандо і перемикаємося на боса.

Він досить простий. Головне остерігайтеся його здатності Whirlwind Slash, під час якої бос завдає круговий удар своїми ножами, завдаючи шкоди всім, хто стоїть поруч. Також у боса є здатність Hunter's Leap - він стрибає до цілі, завдає невеликої шкоди і робить неможливим пересування цієї цілі на 1.5 секунди.

У цілому цей бос не повинен перешкодити вам пройти далі.

Jindo Krey

Бій з босом буде незвичайним, що не може не радувати. Під час бою у вас буде 2 ворога - бос і його корабель, який зависне над майданчиком і буде відкривати вогонь по групі. На краю платформи буде стояти три турелі, коли ви взаємодієте з однією з них, вона стріляє по прямій. Як ви розумієте, корабель буде переміщатися і вам потрібно стріляти з тієї турелі, навпроти якої зараз корабель. Кожна турель має власний час перезарядки. Має сенс призначити одного гравця, який буде переключатися з боса на турелі, поки решта групи б'є Джінді.

Корабель використовує кілька атак, але ухилитися можна тільки від однієї, коли на землі з'являються мітки у вигляді прицілів.

У Джінді є класичні прийоми з арсеналу Мисливця - Rail Shot, Flame Sweep, Target Lock, Warship Missile Barrage, Electro Dart і Grapple.

Б'ємо боса, запускаємо турелі і бій буде виграно. Після вбивства боса, корабель вибухне.

HK-47

Не очікували? А він повернувся. А тепер ще й хоче битися за Малгуса. Доведеться відправити його на переробку ще раз.

Бос використовує здатність Burst, завдаючи шкоди по конусу попереду себе.

Snipe - прицільний вогонь по випадковій цілі. Завдає середній урон.
Агрим боса, танк відразу розвертає боса спиною до групи. Tank & Spank. На 75% ХП по майданчику почне стріляти іонна гармата - під одним з гравців з'являється мітка у вигляді синього прицілу і вона буде переміщатися слідом за гравцем. Якщо ви стоїте поруч з іншими членами групи, просто відбіжіть абикуди до стіни, щоб "приціл" слідував за вами. Через пару секунд мітка стане червоною і зафіксується на області. Відбіжіть, щоб не отримати пошкодження (зносить приблизно 2/3 ХП). Продовжуйте бити боса і відводити мітки від групи.

Приблизно на 40% НК почне зникати і скидати все агро. Танку доведеться використовувати таунт.

Інша частина бою не принесе ніяких сюрпризів, продовжуємо робити те, що робили, і все вийде.

Chondrus Berani

Що можна чекати від боса?

Concussion Charge - відкидання ворогів на кілька метрів.

Double Strike - милі атака. Невелике пошкодження.

Sever Artery - кидає кинджал у випадкову ціль, завдає невеликої шкоди і вішає дот кровотечі.

Spinning Strikes - АоЕ атака, завдає середнє пошкодження всім, хто стоїть поруч з босом.

Surge - ще одне відкидання. Збиває з ніг і завдає невеликої шкоди.

Бос нікуди не бігає, не зникає, нікого не закликає, а тому дуже швидко зноситься.

Поряд з босом стоїть парочка New Imperial Guard, вбиваємо їх першими, щоб не плуталися під ногами. На босі використовуємо тактику Tank & Spank.

Sith Entity

Досить простий бій, від швидкого вбивства боса рятує тільки поява прислужників. Про все по порядку.

Здібності боса:

Affliction - дот.

Force Lightning - знайома всім блискавка.

Mass Lightning - АоЕ атака блискавкою.

Overload - відкидання ворогів на кілька метрів.

Як бачите, нічого цікавого в здібностях немає. Бій іде за стандартною схемою. Коли бос викликає прислужників, ДПС гравці перемикаються на них. За такою схемою і проходить весь бій.

Darth Malgus

А ось і він, великий і жахливий герой трьох сінематиків Дарт Малгус!

Чого варто чекати від цього ворога?

Force Leap - стрибок до випадкової цілі і атака зброєю.

Force Lightning – знову блискавка…

Smash - завдає АоЕ шкоди всім ворогам у радіусі 4 метрів від себе.

Початок бою цілком стандартний. Через деякий час на екрані з'явиться напис "Malgus is filling [нік] mind with visions of doubt!" (Малгус наповнює розум [нік] сумнівами). Це означає, що на гравця накладено дебаф і скоро він продовжить свою дію. Незабаром з'явиться другий напис: "The doubt weighs heavy on [нік], they must face their destiny!" (Сумніви тиснуть важким вантажем на [нік], він (вона) повинен (повинна) зустрітися зі своєю долею!). Гравець з дебафом "засинає" до наступного напису, яка з'явиться через 5-10 секунд і буде казати: "The time has come! [Нік] must face Malgus alone!" (Час прийшов! [Нік] повинен (повинна) зустрітися з Малгусом поодинці!). Після цього напису на всіх членів групи, крім гравця, на якому був дебаф, вішається контроль (анімація удушення Ситха воїна) на 15 секунд. Гравець, який залишився, повинен діяти по ситуації: або тікати, або битися. У будь-якому випадку, ці 15 секунд йому потрібно пережити.

Потім все повторюється знову.

На 20-15% ХП танк повинен відвести боса до краю платформи, тому що на 10% це зробити буде неможливо. На 10% бос почне завдавати великої шкоди. У цей момент його можна (і потрібно) зіштовхнути з платформи.

Теги: The False Emperor гайд, The False Emperor тактика

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The False Emperor. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The False Emperor ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The False Emperor. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The False Emperor, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!