SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Foundry

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Після запеклого бою крейсер Республіки, що перевозить вантаж на приховану космічну станцію, потрапив в руки імперців. В ході атаки, імперці дізнаються місцеположення станції, а також її справжнє призначення. Побудована глибоко всередині астероїда, станція здатна створювати практично нескінченний запас Бойових дроїд, які будуть підкорятися тільки сигналу, що йде з головної станції. Імперія розуміє, що контроль над станцією може змінити хід війни і розробляє план по захопленню.

Але це буде не так-то просто. Станція знаходиться в руках божевільного Джедая, який хоче очистити галактику від Ситхоів, а сам комплекс охороняється республіканським флотом. Для успішного захоплення станції, Імперія посилає невелику групу найсильніших бійців на поверхню астероїда, щоб вони пробилися через армію дроїдів і перемогли божевільного Джедая.

Боси

The Foundry Guardian

Бос для розігріву, нічого особливого. Просто він з стріляє по тому, на кому агро. Проста робота для танка, Хіла та дпс.

HK-47

Доведеться вбивати улюблену бляшанку ...

Кожні 20 секунд НК викликає помічників. Коли вони з'являються, група повинна перемкнутися на них. Спочатку з'являються 2 мілішніка, потім 2 рейнжа. Після перемоги над першими помічниками, бос йде в Stealth, посеред кімнати з'являється великий генератор (звідки спочатку і з'явився НК) і з'являється 2 рейнж помічника. Вони набагато сильніші своїх мілі товаришів, зате зараз нам не заважає бос. Танку слід знати, що бос з'явиться через певний час, а не коли ви вб'єте помічників, так що він повинен бути готовий взяти боса на себе.

Коли бос використовує здатність Suppressing Burst (тривала конусна атака з бластерной гвинтівки), всі, хто потрапляє в радіус атаки, повинні негайно відбігти, так як здатність б'є дуже боляче.

Бій іде по круговій схемі, скоро знову з'являться ближні (мілі) помічники, дальні помічники (рейнж) і т.д. Дотримуйтесь правил тактики і ви переможете.
Крім зазначених вище здібностей, НК-47 використовує:

Flame Thrower - наносить пошкодження вогнем по конусу перед собою. Порада: не стояти перед босом, якщо ви не танк. Відновлення: 15 секунд.

Fragmentation Grenade - кидок гранати у випадкову ціль. Завдає середні пошкодження. Відновлення: 10 секунд.

Powerful Blast - НК заряджає свою гвинтівку і вистрілює поодиноким потужним зарядом, який наносить велике пошукодження. Відновлення: 5 секунд.

Snipe - прицільний постріл з гвинтівки, що наносить середнє пошкодження.

Burrower Matriarch

У локації Asteroid Surface ви зустрінете цього боса. Бос не особливо складний.
Під час бою від відкидає танка на кілька метрів від себе.

Крім того, він плює кислотою на землю, завдаючи шкоди всім, хто стоїть в зоні ураження. При цьому на землі з'являється темна калюжа. Потрібно вибігати.
Крім цього бос не представляє з себе нічого особливого. Врахуйте два моменти, описаних вище, і все буде добре.

N4-10 Exterminator (бонусний бос)

Бос знаходиться в локації Ancient Temple. Бос дуже простий.

Кожні 12 секунд він викликає вже знайомий нам Plasma Probe, який завдає шкоди вогнем на відстані 4 метрів навколо себе. Позначається войд зоною. Виходимо з неї і радіємо.

Flame Burst - завдає невеликої шкоди і вішає дот. Відновлення: 9 секунд.
Hail Of Bolts - завдає середнє пошкодження цілі і невелике пошкодження всім ворогам у радіусі 5 метрів від цілі. Відновлення: 1 хвилина.
Concussion Charge - відкидає всіх ворогів на кілька метрів від себе. Відновлення: 20 секунд.

Бос легко танчиться, а шкода легко лікується. Нічого складного.

Revan

Думаєте великому і могутньому Ревану дали багато здібностей? Ну ... Правильно думаєте.

Враховуючи, що Реван був на світлій і темній стороні, арсенал у нього двоякий - щось від джедаїв, щось від ситхів.

Під час бою, Реван буде відкидати всіх ближніх гравців на кілька метрів. Будьте уважні, з платформи можна легко впасти. Не стійте спиною до обриву. Після використання відкидання, все агро оновлюється. Танку необхідно заново наагрити боса.

Використання здатності Power of the Force необхідно перервати, інакше бос вилікується, а нам цього не треба.

Під час бою він буде притягувати всіх членів групи до себе і відразу використовувати Force Storm, завдаючи шкоди всім, хто виявиться поблизу. На час дії цієї здатності радимо всім відійти, щоб не ускладнювати життя хілу.
Force Lightning - звичайна атака блискавкою, завдає середнє пошкодження.

Як тільки здоров'я Ревана впаде нижче 20%, на майданчик почнуть безладно падати величезні валуни, які завдають великої шкоди. Групі доведеться трохи побігати, щоб не загинути. Як тільки "дощ" пройде, вбиваємо Реван.

Теги: гайд по The Foundry, The Foundry гайд, The Foundry тактика

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Foundry. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Foundry ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Foundry. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Foundry, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!