SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Red Reaper

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

За сто років до повернення Імперії Сітхів у відомих регіонах галактики, могутній Лорд Сітхів Ікорал (Ikoral) був одним з найбільш шанованих слуг Імператора. Ікорал був чистокровним сітхом, вірив у генетичну перевагу своєї раси і був одержимий вивченням інших Чистокровних, що втекли з Коррібана кілька століть тому. З часом Ікорал переконав Темну Раду дозволити йому відправитися на пошуки цих втрачених Сітхів і він відправився в шлях з експедиційним флотом.

Минуло сімдесят років. Дарт Ікорал повернувся зі своєї експедиції з армією божевільних Сітхів і почав компанію по очищенню галактики від тих, кого він вважав негідним. Спустошивши імперську фортецю на краю галактики, Ікорал націлився на контрольований республікою світ Chandrila. В той час, як Республіка намагається захистити свою планету, Імперія хоче помститися Ікоралу за зраду. Обидві фракції в даний час готують елітні групи зі своїх найсильніших воїнів, щоб взяти на абордаж флагман ворога і перемогти Ікорала раз і назавжди.

Боси

Lord Kherus

Звичайний бій з невеликими фішками. Стріляємо в боса і б'ємо. Приблизно на 75% він використовує здатність Soul Drain на заручника і стрибає в дальню частину кімнати. Перебуваючи там, він почне використовувати здатність Force Crate, кидаючи брили в гравця, на якому агро. Тут у нас два варіанти: 

1) Спробувати підбігти до боса. Як тільки ви потрапите в ближній радіус , він припинить використання здатності. Швидке продовження бою, але хілу доведеться попрацювати. 

2) Відбігти в прилеглий коридор, сховавшись від боса за рогом. Через деякий час він сам до вас прибіжить. Майте на увазі, що у боса є здатність Force Charge - він може швидко стрибнути до танка з великої відстані. 

Продовжуємо бій, бос знову буде використовувати вміння Soul Drain на заручника і кидатися брилами. Повторюємо все кілька разів, поки бос не впаде.

SV-3 Eradicator

Досить цікавий по механіці бос. На ньому потрібно не тільки клацати по кнопкам, але і стежити за тим, що відбувається.

Бос оточений обелісками, їх всього шість штук. Зараз ви зрозумієте особливість бою. Бос стріляє або червоними (Red Beam), або синіми (Blue Beam) зарядами.

Обеліски також можуть бути двох кольорів. Якщо бос готується вистрілити червоним кольором (це видно за світінням його гармат), то обеліски повинні бути синіми. І навпаки - заряд синій, значить обеліски повинні бути червоними. Вони змінюють свій колір при кліці по них, тому група повинна спочатку зайняти зручну позицію для зміни кольору обелісків. В залежності від того, скільки буде обелісків протилежного кольору, урон від гармат буде зменшений.

Якщо всі 6 обелісків будуть протилежного кольору, то танк не отримає шкоди.

Враховуйте, що бос використовує здатність Concussion Charge, яка відкидає ворогів на кілька метрів назад. Продовжуйте бій, перемикаючи кольори і ви легко впораєтеся з босом!

Darth Ikoral

Останній бос стоїть на невеликій платформі, з якої дуже просто впасти при відкиданні. Тому боса краще відвести з цієї платформи на більш безпечний для групи майданчик. Після певного часу, бос закриється щитом, закличе двох аддів і почне застосовувати Force Lightning на одному з гравців. Біжимо до аддів і бачимо, що вони закриті щитом. Щит не збивається після отримання певного урону. Щоб збити щит, гравець, у якого б'є блискавка, повинен встати так, щоб блискавка проходила через адда. Щит спаде і адд швидко помре від ваших атак. Також чинимо з другим аддом і повертаємося до боса. 
На 60-50% хп почнуть з'являтися вогняні кулі. Не бійтесь їх загрозливиго вигляду - вони не атакують вас, а допомагають. Як тільки ви підбіжите до одного з них, ви отримаєте баф, що знижує урон від здатності боса. Нехай кожен член групи візьме по одній кулі і можна продовжити бій.
Через деякий час цикл повториться.

Теги: the Red Reaper тактика, тактика по the Red Reaper, Гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Red Reaper. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Red Reaper ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Red Reaper. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Red Reaper, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!