DOTA: Гайд по герою The Bounty Hunter/Gondar - Гондар

Головна » Статті » Гайди » DOTA

Гондар - дуже древній дреней, що отримав ім'я за свою чудову приховані і безшумні вбивства. Деякі стверджують що він дуже схожий з ніндзя: ходить абсолютно безшумно і дуже точний. Він здатний кидати сюрикени у ворога, завдає жахливих пошкоджень і викликає мікро-стан. Він може вистежувати жертву в тіні досить тривалий час. З його здібностями Sentinel зможуть виграти війну.

Характеристики

Основною характеристикою Гондора є спритність , а типом атаки є ближній бій. Внизу представлена коротка інформацію про розвиток Гондора з рівнем.

Навичка  

Сила/Strength

Спритність/Agility

Інтелект/Intelligence

Броня  

Швидкість атаки

Швидкість руху  

Атака  

Дальність атаки  

Базове значення

17

21

19

4

1.7

315

45-59

128 

Збільшення за рівень

 +31.8

+3

+1.4

Вміння

Першою навичкою у Гондора є сюрикен ,який він може запустити в ворога.

Shuriken Toss ( Сюрикен )

Клавіша T. Гондар кидає сюрикен в ворога , наносячи йому певний урон . Дає мікростан . Відстань 650 одиниць

Рівень 1 100 одиниць урону мана: 90 од. кулдаун: 10 сек.

Рівень 2 200 одиниць урону мана: 115 од. кулдаун: 10 сек.

Рівень 3 250 одиниць урону мана: 135 од. кулдаун: 10 сек.

Рівень 4 325 одиниць урону мана: 155 од. кулдаун: 10 сек.

Друге пасивне уміння у нього є його коронною вбивчою силою , через цю пасивку багато хто його боїться , бо не може винести того болю , якого він завдає.

Jinada (Спритність)

Будучи майстром стародавнього мистецтва Jinada, Гондар завдає удари зі смертельною точністю, не дозволяючи противникам втекти. При атаці Гондар завдасть критичний удар, а також знизить швидкість противника на 25% на 3 секунди.

Рівень 1 критичний удар в 1.5 рази сильніший звичайного кулдаун: 12 сек.

Рівень 2 критичний удар в 1.75 раза сильніший звичайного кулдаун: 10 сек

Рівень 3 критичний удар в 2 рази сильніший звичайного кулдаун: 8 сек

Рівень 4 критичний удар в 2.25 раза сильніший звичайного кулдаун: 6 сек

Третя навичка у Гондора є йому потрібніша, за допомогою неї він зможе підкрадатись до суперників , або ж тікати від них.

Wind Walk ( Крокри вітру )

Клавіша W. Гондар стає невидимим на короткий час . Вдаривши з невидимості Гондар нанесе додатковий урон.

Рівень 1 30 додаткового урону, невидимість триває 15 секунд. Мана: 50 од. Кулдаун 15 секунд.   

Рівень 2  60 додаткового урону, невидимість триває 20 секунд. Мана: 50 од. Кулдаун 15 секунд.    

Рівень 3  90 додаткового урону, невидимість триває 25 секунд. Мана: 50 од. Кулдаун 15 секунд.    

Рівень 4 120 додаткового урону, невидимість триває 30 секунд. Мана: 50 од. Кулдаун 15 секунд.    

А от його коронний навик – це щось надзвичайне . Хто не любить додатково поживитись? Так ось , це вміння допомагає Гондору поставити ціль на суперника , цього суперника буде видно деякий час , в нього відніметься захист і його буде легше наздогнати ,а при його вбивстві ви звичайно ж отримаєте нагороду , вам навіть не треба його вбивати , щоб стати багатшим.

 Track ( Сліди )

Клавіша R. Показує місце знаходження ворожого героя на карті протягом 30 секунд, або поки той не помре. Якщо хто-небудь вб'є героя, то всі хто були біля вбитого ворога отримають додаткові гроші , включаючи самого Гондора. З кожним рівнем знижується перерва між заклинаннями і відстань, на якому можна кинути заклинання. Дає +20% до швидкості героя.

Рівень 1 150 додаткового золота Гондору, 50 союзникам. Знижує захист ворога на 1. мана: 70 од. кулдаун: 10 сек.

Рівень 2 200 додаткового золота Гондору, 100 союзникам. Знижує захист ворога на 3. мана: 60 од. кулдаун: 7 сек.

Рівень 3 250 додаткового золота Гондору, 150 союзникам. Знижує захист ворога на 5. мана: 50 од. кулдаун: 5 сек.

Прокачка вмінь

Прокачку потрібно починати з або . качати на початку , якщо є герої з малою кількістю життя. Я покажу два види прокачки , які є однаково корисними.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

Або

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

Закуп

Що збирати?

Для початку є рекомендує 2 типи затару , для першого і другого типу прокачки спелів:

Перший варіант:

Купляємо 2 штуки , ще 2   і одну   і збираємо гроші на   . Або ж купуємо замість , 2 штуки   і рецепт    і йдемо збирати гроші на маску собі за 325 золота.

Другий варіант :

Купуєм 3    , 2   ,   і одну   . З віточок збираємо Magic Wand , а з Ring of Protection робимо Ring of Basilius.

Середина гри:

А на лейті:

Що також можна зібрати по ситуації:

Дасть нам клонів , але буде погано сумуватись з Яшою , лише не буде добавляти ще додаткової швидкості пересування .
Мікробаш , додаткова швидкість бою та величезний урон
Спалюватиме ману та заповільнюватиме їх.
Дає класні аури , а також знімає захист в ворогів , та ще й додає швидкості бою доволі сильно.
Часто ми можемо потерпати від скілів ворогів , різні сайленси , стани . Це вихід , щоб перемогти в такій грі.
Можемо скласти , щоб повертати нанесений вам урон , але його варто складати , якщо у вас є багато життя
Мінус до захисту у ворогів та й у нас . Це варто збирати на початку , щоб швидко вбивати.
Заповільнює ворогів , і додатково отримаємо багато атрибутів.
Великий хп реген.

Тактика гри

Гондар зазвичай ходить качатись на нижній або верхній лайн , так що у нього завжди є помічник. Якщо ваш партнер має стан , або зможе доволі сильно поранити ворога , вам вже не представить великої праці , щоб добити їх ,або ж просто вбити в парі. Так що , фб у більшості ігор йде якраз від Гондора. Коли ми повбивали ворогів на своєму лайні , переходимо на інші , тобто гангаємо . Таким способом ми швидко назбираємо потрібні нам фінанси на хороший сет артів. Якщо ж вам не вдалося зробити фб і ви зовсім не домінуєте в ігрі , то вам залишається тільки допомагати і уривати куски з вбитих героїв , а це робити саме Гондору доволі легко , ви своїм ультом зробите дуже багато корисного для своєї команди.

Союзники і вороги

Союзники

На початку вона нам може допомогти своїми спелами і маною
Коли ми бігаємо в інвізі з його щитом – ми можемо ранити ворогів навіть не доторкаючись до них.

Всі ці герої можуть вилікувати нас , поки ми будемо битись:

Вороги

Найгірший ворог для Гондора . Його ульт робить Гондора видимим навіть в інвізі.
Коли у нас буде мало життя , він нас побачить , навіть в інвізі.
В неї є сайленс . Ми можемо з нею справитись , але це може бути не легко.
Розкачаним він представляє велику небезпеку , враховуючи що в нього є магія , яка заставить вас скажено промахуватись , а також відніме у вас можливість втекти в інвіз.

Теги: гайд по Гондар, Гондар гайд, The Bounty Hunter, Gondar гайд, Мисливець за головами, Гайд по Gondar

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить DOTA: Гайд по герою The Bounty Hunter/Gondar - Гондар. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по герою The Bounty Hunter/Gondar - Гондар ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий DOTA: Гайд по герою The Bounty Hunter/Gondar - Гондар. Після вивчення DOTA: Гайд по герою The Bounty Hunter/Gondar - Гондар, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!