DOTA: Гайд по герою The Lord of Olympia / Zeus ( Зевс )

Головна » Статті » Гайди » DOTA

Великий і могутній громовержець Зевс розлучився зі своєю величезною силою, щоб прийти на допомогу Sentinel. Звичайно, велика частина сили Зевса залишилася на Олімпі, але блискавки, якими він розтрощує ворогів, вражають серця ворогів з величезною точністю. Тіні згущаються ... в небі затягуються чорні, що вселяють страх, хмари ... страхітливий гуркіт ... і перші гуркоти грому ... і перші жертви ... останні блискавки Правосуддя ... Світанок ...

Характеристики

Основною характеристикою Зевса є інтелект , а типом атаки є дальній бій. Внизу представлена коротка інформацію про розвиток Зевса з рівнем.

Навичка  

Сила/Strength

Спритність/Agility

Інтелект/Intelligence

Броня  

Швидкість атаки

Швидкість руху  

Атака  

Дальність атаки  

Базове значення

19

11

20

2.1

1.7

295

41-49

350 

Збільшення за рівень

 +1.8

+1.2

+2.7

Вміння

Перше вміння в Зевса не дасть йому відставати від інших героїв по фарму.

Arс Lightning 

Клавіша: С

Пускає блискавку , яка буде перескакувати з ворога на ворога , завдаючи їм пошкоджень. Цей скіл в парі із Зевсовою пасивкою , робить його дуже небезпечним противником. Дальність застосування 700 од. , а радіус дії 500 од. 

Рівень 1 Урон одній цілі 85. Кількість цілей 5    мана: 65 од.  Кулдаун: 2 сек. 

Рівень 2 Урон одній цілі 100. Кількість цілей 7    мана: 70 од.    Кулдаун: 2 сек.

Рівень 3 Урон одній цілі 115. Кількість цілей 9    мана: 75 од.    Кулдаун: 2 сек.

Рівень 4 Урон одній цілі 130. Кількість цілей 15    мана: 80 од.    Кулдаун: 2 сек.

Ця навичка заставляє ворогів боятись Зевса , адже отримати блискавкою з небес не кожний хоче .

Lightning Bolt

Клавіша : G

Зевс викликає блискавку з небес яка вдаряє ворога. Дає міні стан. Також показує територію навколо цілі радіусом 1000 в день і 750 в ночі.

Рівень 1 Урон 100     Мана: 75 од.      Кулдаун: 6,5 сек.

Рівень 2 Урон 175     Мана: 95 од.      Кулдаун: 6,5 сек.

Рівень 3 Урон 275     Мана: 115 од.    Кулдаун: 6,5 сек.

Рівень 4 Урон 350     Мана: 135 од.    Кулдаун: 6,5 сек.

Третя пасивка Зевса заставляє боятись його, навіть дуже живучих танків ,адже вона б’є пропорційно до їхнього життя.

Static Field

Клавіша: F

Кожен раз, коли Зевс вимовляє заклинання, вороги навколо відчувають електричний шок, що завдає їм шкоди, пропорційний їх поточному здоров'ю.

Рівень 1 Вороги втрачають 5% здоров’я. 

Рівень 2 Вороги втрачають 7% здоров’я.

Рівень 3 Вороги втрачають 9% здоров’я.  

Рівень 4 Вороги втрачають 11% здоров’я.        

Ульт у Зевса – це найстрашніше , чого могли чекати вороги . Він може в любий момент пустити блискавку з неба на всіх ворогів одразу і, таким чином, вбити навіть ворожого героя на протилежній стороні карти.

Thundergod’s Wrath

Клавіша : W

Zeus б'є блискавкою всіх ворожих героїв на карті.

Рівень 1

Урон: 210 (335 з аганімом)
Мана: 225 од. 
Кулдаун: 120 сек.

Рівень 2 

Урон: 335 (460 з аганімом)
Мана: 325 од. 
Кулдаун: 120 сек.

Рівень 3 

Урон: 460 (570 з аганімом)
Мана: 450 од. 
Кулдаун: 120 сек.

Прокачка вмінь

Зевсовсі в основному спочатку качають 1 раз , 1 раз   і далі прокачують до максимуму   

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17-25  

Закуп

Що збирати?

Якщо ми підем о на мід , то звичайно на початку нам дуже пасуватиме   , адже ми зможемо відновлювати собі життя і ману , а ще краще якщо ми купимо обзервів і поставимо їх на рунах – так ми будемо завжди знати де нам взяти руну.

Далі збираємо  і одразу ж збираємо на   і   – це три обов’язкові арти які має мати Зевс , щоб перемогти. Також дуже важливо для нього зібрати    , адже коли ми закидуємо ворога в астрал , він отримує на 44% більше магічного урону. І для завершення можна зібрати   – воно додасть Зевсу багато життя і мани , а також з накопиченням душ дасть ще й неймовірний реген. Коли все зібрали можна і    зібрати , але якщо грошей вже навалом. 

Також є багато предметів , які можна збирати по ситуації:

Якщо в ворожій команді є багато магів , або станерів.
Дасть нам добрий реген до мани , а також хороший стан. 
Можна і таке зібрати , все таки хекс ще нікому не зашкодив. 
Також можна зібрати , щоб заблоковувати ворожі нюки.
Коли нам справді потрібно багато хп.
Можна і таке зібрати , якщо команді потрібні сапорти. 
Приємний арт , дає багато захисту , великий плюс до інтелекту , а також активний скіл , який заповільнює навколишніх ворогів.
Зможемо доволі швидко вбити ворога.

Тактика гри

Зевсом краще всього йти соло , так ми зможемо дуже швидко докачатись до 7 лвл і зможемо піти гангати. На початку купляємо і йдемо вичікувати першу руну. На міді постійно заважаємо супернику скілами і постійно збираємо руни для поповнення банки. На 7 лвл можна йти гангати. Часто вистарчає 2 скілів Зевса з ультом , щоб вбити не дуже живучого героя , але часто нам потрібна допомога дамагерів.

Союзники і вороги

Союзники

Для Зевса є дуже багато союзників , а саме герої в яких ульт допоможе добити всіх на карті , герої які дадуть нам додаткову ману , герої нюкери , такі як :

її аура дуже сильно нам допомагає з маною
Він зможе нам завжди залити мп
Його ульт в парі з нашим стає дуже сильною зброєю 
А якщо ще й цей ульт додати в пару , то можливо зможете вбити всіх на карті 
Допоможе добити пораненого героя на великій дистанції.

І багато інших героїв. 

Вороги

Ворогами ж являються ті герої , які можуть спалити нам ману , або кинути мовчання.

Його третій скіл зменшуватиме нам інтелект

Він може викачати з нас ману

Може спалити ману

Ворог всіх магів , для нас не виключення 

Може кинути нам сало

Від нього також дуже багато неприємностей

А він може стати взагалі несприйнятливим до магії

Його хмарка дає мовчання і цілком ймовірно , що він нас вб’є в ній

Вони збирають , а отже є дуже небезпечними для нас.

Теги: Зевс гайд, зевс, гайд по Зевсу, гайд по Zeus, Zeus гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить DOTA: Гайд по герою The Lord of Olympia / Zeus ( Зевс ). Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по герою The Lord of Olympia / Zeus ( Зевс ) ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий DOTA: Гайд по герою The Lord of Olympia / Zeus ( Зевс ). Після вивчення DOTA: Гайд по герою The Lord of Olympia / Zeus ( Зевс ), будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!