World of Warcraft: Гайд по доповненню Mists of Pandaria

Головна » Статті » Гайди » World of Warcraft

Я розумію, що далеко не всі стежили за подіями Бліззкону-2011 і щодня відвідували пов'язані з World Of Warcraft ресурси, на яких у той час публікувалася безліч нової інформації про прийдешнє доповненні. Тому радий представити статтю про доповнення Mists of Pandaria, в якому порушені ключові і основні моменти,які так чи інакше стосуються Пандерії. Дані викладені в короткому і одночасно змістовному вигляді для більш простого і зрозумілого освоєння.

Основне

Сюжет Mists of Pandaria грунтується на конфлікті між Ордою і Альянсом. Гаррош настільки захоплений думкою про перевагу Орди, що напав на Террамор - порт-містечко, що знаходиться під владою Джайни.

Головного лиходія в доповненні немає.

Максимальний рівень - 90.

Пандерени - це нова раса. Колись давно вони перебували під безжальним ярмом жахливої раси древніх воїнів Можу. Але завдяки винятковій стійкості, дипломатичному дару і володінню особливою технікою рукопашного бою Пандерени скинули Можу і заклали основи своєї імперії, яка процвітає вже не одну тисячу років. Зараз представники Можу знову намагаються роздобути втрачені землі.

Пандерени доступні і Орді, і Альянсу. На 10-му рівні кожногму пандарену належить вибрати сторону.

Монах - це новий клас. Доступний всім, крім гоблінів і воргенів. Вони можуть бути й цілителями, і танками, і бійцями.

Пандерія - новий материк. Розташований на півдні. Включає в себе 7 локацій: Нефритовий ліс, Вершину Кунь-Лай, Танлунскі степи, Моторошні Пустоші, Долину Чотирьох вітрів, Красарангські джунглі, Вічноквітучий Дол.

Як сказали розробники, у фінальному оновленні нам належить скинути з престолу Гарроша.

ПвП

Два нових поля бою з новими режимами гри.

Перше поле бою - Срібні Копальні: гравцям необхідно супроводити вагонетки в пункт призначення, за що їм будуть нараховуватися очки. В особливих стратегічних точках будуть розташовані спеціальні перемикачі, керуючі стрілочними переводами. Чим більше гравців буде вам допомагати - тим краще.

Друге - Храм Котмогу: очки нараховуються за утримання контролю над одним з чотирьох артефактів (центральний буде приносити набагато більше очок, ніж інші).

При виборі випадкового поля бою, Ви можете відзначити два, в яких брати участь не хочете. Тепер опинитися на нелюбимому БГ стало набагато важче =).

Сторожа в столицях і містах ослаблені. Час, необхідний для їх воскресіння, збільшено. Це стосується тільки ПвП-серверів

Розробники ясно дали зрозуміти, що хочуть відродити ПвП в Mists of Pandaria. Включаючи світове. Нижчеописані зміни - дії Бліззард, спрямовані на пожвавлення ворлд-сутичок.

Користуватися літаючими їздовими тваринами в Mists of Pandaria зможуть лише персонажі, які досягли 90-го рівня.

З'явиться декілька світових босів з гідною здобиччю, включаючи маунтів, за яких гравцям доведеться битися, щоб прикінчити їх першим.

Будуть введені відповідні щоденні завдання, які послужать приводом для регулярних битв.  

Міжсерверні локації допоможуть збільшити кількість ПвП-гравців.

У гравців з'явиться предмет, який можна застосувати для того, щоб скинути іншого персонажа на льоту.

Локацій на зразок Тол Бараду або Озера Крижаного Ока в Mists of Pandaria немає. Це недоцільно - гравці перебували в замкнутих локаціях - а розробникам потрібно, щоб вони могли вільно переміщатися по світу і при цьому всьому ще й потрапляли в колотнечі.

Тепер на арені, перед початком сутички, можна дізнатися інформацію про клас і спеціалізації супротивників.

Міста-святилища підуть у минуле.

Система талантів

Система талантів в Mists of Pandaria була повністю перероблена

Коли Ви досягаєте 10 рівня, у Вас з'являється можливість вибрати основну спеціалізацію.

Через кожні 15 рівнів Ви можете прокачати лише один новий талант, зробивши вибір з трьох.

Велика частина умінь і заклинань, а також старих талантів пішли в здатності спеціалізації. Наприклад, «Обледеніння» Ви не знайдете в талантах. Воно з'явиться автоматично після вибору спеціалізації (якщо воно для неї доречно).

Основні символи були видалені - залишилися тільки малі і великі. А їх значимість, зменшилась.

У талантів немає ні очок, ні рангів, ні рівнів.

Обов'язкових талантів немає.

Підземелля і рейди

Монастир Алого ордена і Некросітет повертаються! Тепер це героїчні підземелля Пандерії.

3 нових рейда, в яких представлені дві ворогуючі раси - Можу і Мандіти.

Режим випробувань

Режим випробування в доповненні Mists of Pandaria - це новий спосіб заохочення умілих гравців, які вміють працювати в команді, і досвідчених фахівців по підземеллях. Ідея проста: вибираючи цей режим, ви воюєте проти часу, намагаючись пройти підземелля якомога швидше. Чим швидше ви його пройдете, тим більш цінну нагороду отримаєте.

Рівень вашої екіпіровки буде нормалізований - це означає, що Вам належить вести сутички не у власній екіпіровці, а тих обладунках, які придатні для боїв в цьому підземеллі.

В залежності від того, наскільки швидко Ви пройдете підземеллі, Ви заробите одну з медалей: золоту, срібну або бронзову.

Чим більше медалей - тим більше нагород: нової екіпіровки, верхових тварин і інших класних речей . Це не беручи до уваги здобич, отриману протягом проходження підземелля.

Сценарні битви

Сценарна битва - короткий інстанс для гравців 90 рівня (будь-якого класу). На відміну від підземель і рейдів, у сценарній битві потрібно виконати кілька певних завдань. У нагороду ви отримуєте очки доблесті, а також випадкові мішки здобичі з рідкісними предметами.

Багато гравців не робили групові завдання, оскільки для їх виконання потрібна, власне, група, що складається з інших гравців. Сценарії вирішать цю проблему.

Сценарії знищать конкуренцію за особливого монстра, необхідного для виконання будь-якого завдання.

Інтерфейс буде показувати кінцеву мету при вході в сценарну битву.

Сценарії позбавлені використання стандартних складів «цілитель + танк + ДД», що зменшить час очікування, а також зробить проходження більш схожим на квестинг.

Теги: гайд по Mists of Pandaria, Mists of Pandaria інформація

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить World of Warcraft: Гайд по доповненню Mists of Pandaria. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Гайд по доповненню Mists of Pandaria ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий World of Warcraft: Гайд по доповненню Mists of Pandaria. Після вивчення World of Warcraft: Гайд по доповненню Mists of Pandaria, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!