SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Athiss

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Тисячоліття тому планета Атісс була святилищем сітхів, на якій в храмі Водал Кресха (Vodal Kressh) утримувався Лорд Сітхів і найбільший алхімік, якого коли-небудь бачила Імперія. Водал був сильним і амбіційним сітхом, але він також був абсолютно божевільним. Настільки, що після його смерті Імператор наказав запечатати святилище, а планету оголосити забороненою зоною. Але зараз щось відбувається на поверхні планети.

Республіканська команда археологів під час дослідження виявила цю планету і почала розкопки на місці стародавніх руїн сітхів. Під час вивчення руїн команда виявила щось потужне, що харчується енергією Темної Сторони, яка виходила від руїн. В даний час обидві сторони збирають загони для подорожі на планету, щоб протистояти загрозі і переконатися, що вона не вийде за межі планети.

Боси

Professor Ley'arsha

Перший бос не важкий, якщо ви будете знати, як полегшити собі життя з бою.

Після пулу боса, ДПС гравці повинні вбити невеликий пак монстрів, який охороняє боса.

Перша здатність боса - Affliction Field, АОЕ здатність, яка завдає шкоди всім, хто виявиться поблизу від боса. На землі з'являється войд зона у вигляді синього прицілу, і починається двохсекундне застосування босом здібності Affliction Field. Танк і класи ближнього бою повинні негайно відбігти від боса, інакше на них буде накладено ефект, що заподіює велику шкоду з плином часу. Ви легко побачите, що здатність була застосована - з'являється велика чорна зона навколо боса. Час відновлення здатності - 12 секунд.

Друга здатність - шквальний вогонь (Blaster Volley). Ley'arsha влаштовує шквальний вогонь перед собою (конусна атака), який завдає великої шкоди всім, хто потрапить в радіус її дії. Для класів далекого бою і лікаря рекомендується не стояти поруч один з одним, а розподілитися по кімнаті, щоб шкоди отримав тільки один гравець, а не відразу вся група. Час відновлення здатності - 4.5 секунди.

Під час бою в кімнаті з'являються монстри (раз в 30 секунд) - по три екземпляри. Як і у всіх раніше босах, які зустрічалися нам до цього моменту, ця «група підтримки» не відрізняється хорошою живучістю, ваші ДПС соратники легко з ними впораються.

Крім того, бос має одну здатність ближнього бою - Удар бластером (Blaster Whip). Завдає кінетичний шкоди по танку. Здатність не особливо небезпечна.

Як бачите, бій є черговою перевіркою уваги, реакції і пінгу. Головна складність боса - перша здатність. І складність в тому, щоб встигнути помітити войд зону (в гарячці бою все можливо) і відбігти, так як між часом її появи і отриманням шкоди у нас дві секунди.

The Beast of Vodal Kressh

Бос являє собою великого звіра, дуже схожого на гібрид динозавра і кодо. Під час бою вашому танку теж доведеться попрацювати заради перемоги. Але про все по порядку.

Ви помітите, що боса охороняють шість монстрів. Після пулу боса танком, ДПС гравці повинні швидко вбити їх, перш ніж перемикатися на самого боса.

Після пулу, танк повинен відвернути боса від групи (не обов'язково спиною, достатньо буде повернути його боком, щоб уникнути отримання шкоди від конусної атаки по групі).

Під час бою бос буде використовувати здатність Intimidating Roar, яка вішає оглушення на 3 секунди раз в 30 секунд. Коли цей ефект припиняє свою дію, ви будете збиті з ніг.

Через деякий час почнуть з'являтися монстри в кількості чотирьох примірників. З'являються вони групою, так що АОЕ атаки можуть стати в нагоді. Як і на першому босі, монстри з'являються як в 30 секунд, але бос, швидше за все, не доживе до другого спауна монстрів.

Продовжуйте бій, поки бос не впаде.

Temple Disciple і Temple Guardian (не боси)

Хоч ці хлопці не є босами, у них є власні здібності і вони цілком здатні вбити нічого не підозрюючу групу. Радимо законтролити Temple Disciple і поки зайнятися Temple Guardian `ом.

Він може використовувати відому всім здатність Force Push, відкидаючи будь-якого гравця на кілька метрів. Застосовує Force Push він раз в 30 секунд.
Крім того, він використовує здатність Force Crush, яка завдає шкоди гравцеві і знижує швидкість його пересування. Відновлення: 21 секунда.

І остання здатність в його арсеналі - Force Scream, яка завдає середньої АОЕ шкоди. Відновлення: 12 секунд.

Як тільки Гардіан впаде, беремося за Temple Disciple. Він використовує здібності Whirlwind, Force Storm і Chain Lightning, взяті з арсеналу сітха Інквізитора.

Танку краще відразу повернути його спиною до групи і уникати його АОЕ атаки. Група може збивати застосування здібностей (згодиться, коли Temple Disciple надумає застосувати свою лікувальну здатність Revivification). От і все, біжимо далі до справжнього боса.

Prophet of Vodal

Будьте уважний, у цього боса спочатку 13.3М здоров'я (так-так, мільйонів).

Початок бою стандартний. Після хвилини бою, бос зникне, а на майданчику з'являться літаючі вогненні сфери. Вони летітимуть до випадкового гравця і від них треба тікати, інакше ви отримаєте велику шкоду своєму організмові. Не обманюйте себе тим, що ці сфери можна взяти в ціль - атаки не здобудуть ніякого ефекту, сфери вбити не можна.

Після повторної появи, бос використовує здатність Crushing Affliction на кожного з гравців. Ця здатність є дотом (завдає шкоди раз в секунду) і після закінчення своєї дії вибухає, наносячи АОЕ шкоди гравцеві, на якого було накладено ефект, а також всім іншим гравцям поблизу. Краще розподілитися по кімнаті на деякій відстані один від одного.

Крім того, у боса є здатність Essence Drain. Коли бос застосовує її на персонажі, він глушить і завдає величезну кількість періодичного урону. Якщо група зможе збити застосування цієї здатності - відмінно. Якщо ні - лікуєте цього гравця чим тільки можете.

На даний момент, це все, що слід знати про це боса.

Теги: гайд по The Athiss, The Athiss гайд, тактика The Athiss

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Athiss. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Athiss ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Athiss. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Athiss, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!