SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Esseles

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Республіканський транспортний корабель «The Esseles», який здійснює перевезення пасажирів між столицею Республіки Корусант та іншими планетами, зазнав нападу. Атакуючим кораблем виявився імперський бойової крейсер, що знаходиться під командуванням безжалісного Моффа. Вороги мають перевагу у вогневій потужності, а також в чисельності команди. Екіпаж The Esseles готується до бою, а імперці наближаються.

Потрапивши на транспортний корабель до Корусант, герої Республіки потрапляють в непросту ситуацію. Взявши в руки зброю, вони об'єднуються для боротьби з імперською десантною командою, щоб врятувати пасажирів і екіпаж корабля, а також втекти від бойового крейсера Імперії.

У той час, як ваше республіканське судно проводить секретну операцію з перевезення дуже важливої персони, раптово вас атакують сили Імперії, ваша команда повинна обороняти корабель і в підсумку вирішити долю пасажира.

Боси

Lieutenant Isric

Бос не відрізняється особливою складністю. Здібності Лейтенанта схожі на арсенал Десантника.

Перша здатність - Hail Of Bolts. Isric робить кілька пострілів в позначену зону і завдає середні пошкодження. З цієї зони слід виходити. Час відновлення: 15 секунд.

Також він може завдати серйозні пошкодження персонажу ближнього бою, використовуючи свою здатність Stockstrike. Час відновлення: 10 секунд.

Періодично (раз на 30 секунд) бос викликає Adds, яких потрібно швидко вбивати, інакше група отримає пристойні пошкодження. У такій ситуації ваш лікар може не впоратися. У аддів мало здоров'я, тому дд в групі швидко розберуться з ними. Повторювати до перемоги.

Ironfist

На цьому босі можуть виникнути проблеми, якщо група не буде стежити за діями боса. Під час бою бос може використовувати здатність Jet Charge, яка дозволяє йому миттєво переміститися до випадкового гравця і відкинути всіх персонажів поруч на кілька метрів (невелика робота для лікаря). Якщо в якості цілі обраний гравець, який вже стоїть поруч з босом, то ця здатність лише відкидає всіх персонажів. Час відновлення: 9 секунд.

Крім того, бос використовує здатність Iron Curtain, яка закриває його захисним екраном і захищає від будь-якоих пошкоджень. Відразу після цього, Ironfist застосовує Missile Salvo і обстрілює ракетами місця, де стоять гравці. У цих місцях з'являються відповідні войд зони. Кращий спосіб уникнути отримання пошкоджень - просто бігайте і бос не зможе точно прицілитися. Час відновлення: 25 секунд.

Також Ironfist закликає аддів. З досвіду бою з Lieutenant Isric ви знаєте, що з ними робити.

І остання здатність, про яку варто знати - Headshot. Бос прицілюється і стріляє по будь-якій цілі, завдаючи великий урон.

З боса випадає: Показати

The Guardian

Бій з босом дуже простий. У нього є тільки одна особливість - періодично відкидає гравця, на якому він сфокусований ( на якому агр.), на кілька метрів. Враховуючи, що бій проходить на необгородженій платформі, танк ризикує бути скинутим у прірву. Під час бою займайте позицію, щоб виключити можливість падіння з платформи. В іншому бос пересічний. Танчимо, б'ємо, лікуємо.

З боса випадає: Показати

ISS-944 (бонусний бос)

Як викликати? Необхідно одночасно активувати 2 панелі в різних частинах кімнати. Для початку вбийте аддов, вони охороняють ці панелі, а потім активуйте їх.

Сам бос може здатися досить складним для тих, хто не розуміє, що таке тактика, або не вірить, що на босів потрібно робити щось більше, ніж танкувати, бити та лікувати.

Особливість боса в тому, що під час бою він активує здатність (навколо боса починають виблискувати блискавки), яка завдає досить великих пошкоджень всім гравцям, які стоять близько. Для того, щоб уникнути шкоди, потрібно уважно стежити за діями боса і завчасно відбігти. Найскладніше доведеться танку (якщо це ближній танк), тому що бос буде гнатися за ним. Завдання танка в цій ситуації - тікаючи не привести боса до нових аддів, які стоять в цьому ж залі на виході. Розумний танк буде вести боса в ту сторону, звідки прийшла група (по мосту). Втекти від боса не складе особливих труднощів, тому що швидкість його пересування під час використання здатності знижується на 50%.

З боса випадає: Показати

Lord Vokk

Мабуть, це єдиний бос в Esseles, на якому навіть добре зіграна група не зможе обійтися без лікаря.

Бос може використовувати здатність Відкидання (Knockback), дія якої схожа зі здатністю Ironfist `а - відкидає гравців на кілька метрів.

Відразу після застосування цієї здатності Vokk використовує Кидок Світлового Меча в кожного з гравців. Ця здатність завдає великої шкоди, лікар повинен швидко заповнити втрачене здоров'я.

Крім того, бос використовує здатність Force Choke (Удушення). Гравець, на якого застосовується ця здатність, кілька секунд не може що-небудь робити, а також отримує великі пошкодження. Врятуватись від цієї здібності члени групи можуть, якщо вони володіють вмінням завадити босові застосовувати удушення (наприклад, відкидання Джедая Тіні чудово в цьому допомагає).

І остання здатність боса - Lightning Storm. На землі з'являється фіолетова войд зона. Уникнути пошкоджень дуже просто - не стояти в ній.

З боса випадає: Показати

Відео 

Теги: Esseles тактика, Флешпоінти, тактика Esseles, SWTOR Esseles

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Esseles. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Esseles ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Esseles. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Esseles, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!