SWTOR: Тактика по флешпоінт - Hammer Station

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Hammer Station, створена республіканськими інженерами під час війни, проектувалася як останній засіб проти Імперії. Ця руйнівна суперзброя може нанести руйнування планетарного масштабу. Ця бойова станція використовує гравітаційну гармату, щоб направити астероїди на планети і ворожі кораблі. Після підписання Корусантського договору, станція була списана Республіканської армією і повинна була бути знищена при зіткненні з сонцем.

Зараз станція опинилася під контролем Advozse Hegemony, які використовують її гармату для захоплення нейтральних світів поруч з спірними кордонами. Контроль цієї організації над станцією загрожує Імперії та Республіці, і обидві сторони посилають штурмові команди на Hammer Station, щоб усунути цю загрозу раз і назавжди.

Боси

DN-314 Tunneler

Бій з цим босом схожий на бій з першим босом (GXR-5 Sabotage Droid) з флешпоінта Black Talon. Танк починає цей бій з того, що набирає початковий рівень агро і повертає боса спиною до групи. Неважливо, чи граєте ви персонажем ближнього чи далекого бою - якщо ви не танк, то ви повинні бути за спиною боса.

Під час бою бос закликає адів, які набагато спритніші своїх колег з вищезазначеного боса. Ці зонди швидко перемішуються по кімнаті і наносять невеликий урон гравцям. Через деякий час вони вибухають. Ці зонди легко вбиваються гравцями, але через свою спритності легше за все це буде зробити персонажам далекого бою.

Бос під час бою стріляє лазерним променем по випадковому гравцю, завдаючи великої шкоди. І саме тут починається серйозна робота для лікаря .

Vorgan the Volcano (ближній бій), Sawbones Gjonfs (лікар) і Torch (дальній бій)

Так, ви все правильно зрозуміли - ми будемо битися відразу з трьома злочинцями. В залежності від складу групи можна міняти тактику на цьому босі (або босах?).

Найпростіший спосіб вбивства цих товаришів - спершу позбавити їх підтримки у вигляді лікаря. Танк починає бій, набираючи агро на двох ДПС босів - Vorgan the Volcano та Torch. В цей час ДПС персонажі в групі посилено б'ють лікаря - Sawbones Gjonfs.

Після смерті лікаря необхідно вбити мілішніка - Vorgan the Volcano, а потім Torch `а.

Як бачите, бій дуже простий і швидше є розвагою для ДПС групи по змаганню в максимальному уроні.

Battlelord Kreshan

Останній і досить складний бос.

Для початку варто сказати, що всі члени групи повинні зайти в кімнату, де стоїть бос, тому що в іншому випадку бос буде повертатися на початкову позицію і відновлювати все здоров'я. На беті це було сприйнято як баг, однак виявилося всього лише захистом від вбивства боса у зручному для групи місці.

Під час бою з босом на підлозі будуть з'являтися міни. Вони вибухають самостійно, через короткий проміжок часу і наносять велику кількість урону. Уважно стежте за тим, де стоїте.

Також бос може використовувати здатність Proximity Pulse, яка відштовхує всіх персонажів від боса на кілька метрів. Будьте уважні, тому що в кімнаті є вікна, куди ви можете благополучно полетіти. Ефект падіння летальний.

Бос також кличе Reinforcements, на яких швидко повинні переключитися ваші ДПС класи, інакше вони зіпсують вам життя..

І останнє - бос може влаштувати обстріл зони здатністю Sweeping Gunfire, завдаючи дуже великої шкоди. З цієї зони слід якнайшвидше вибігати.

Черговий бос на уважність, якщо ви правильно будете оцінювати обстановку, бос буде достатньо легким.

Теги: Hammer station тактика, тактика Hammer station, Гайд

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - Hammer Station. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - Hammer Station ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - Hammer Station. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - Hammer Station, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!