SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Colicoid War Game

Головна » Статті » Тактики » SWTOR

Колікоіди відносяться до виду інсектоідів і спеціалізуються на розробці та продажу зброї і технологій. Під час війни Колікоіди продавали свої товари обом сторонам, але тепер вони хочуть приєднатися до однієї з фракцій. Щоб вирішити, яка із сторін більше гідна їх уваги, Колікоіди створили «військову гру» на віддаленому астероїді, який знаходиться у Зовнішньому Кільці.

Щоб отримати підтримку з боку Колікоідів і позбавити противника цінної зброї, Імперія та Республіка погодилися на участь у військовій грі. Тепер обидві фракції повинні відправити загони найсильніших бійців на астероїд, де вони будуть протистояти численним пасткам і самим Колікоідам.

Мабуть один з самих незвичайних флешпоінтів в грі на даний момент. Флешпоінт можна розділити на фази.

Фаза 1 – Турелі

Ви потрапите на велике поле, де будуть стояти чотири турелі. Кожен член групи повинен встати за одну з них і почнеться бій. Колікойди будуть з'являтися навколо групи, а задача гравців - вбити їх, поки вони не добралися до групи. Турелі автоматично стріляють, коли гравець націлюватиметься на колікойда, нічого натискати не потрібно. Якщо колікойди все ж завдадуть шкоди групі, лікар може швидко злізти з турелі і вилікувати пошкодження. Однак, не варто забувати, що це дозволить колікойдам з його боку підібратися ближче.

Існує три види колікойдів, що беруть участь в цій фазі:

Звичайні колікойди. Лягають від 1-2 влучень.

Великі колікойди. Вбиваються трохи довше, але пересуваються трохи повільніше.

Білі колікойди. Це найнебезпечніші вороги, так як саме ці колікойди не намагаються підібратися до вас ближче, а наносять урон прямо на відстані. Вбивати в першу чергу!

Варто пам'ятати, що турелі можуть обертатися на 360 градусів, а це значить, що ми можемо допомагати членам групи у вбивстві ворогів.

Після того, як ви вб'єте всіх ворогів, почнеться друга стадія цієї фази - друга хвиля ворогів. Колікойдів буде більше, тому використовуйте всі навички та хитрощі, які ви дізналися з першої стадії.

Фаза 2 – Пазл

Друга фаза починається на платформах, де вам потрібно натиснути всі перемикачі. Вони розташовуються на землі і навколо них загоряється вогонь. Він завдає не так багато шкоди, так що нічого страшного, якщо ви в нього забіжите.

На платформах будуть вороги - дроіди. Ці дроіди вміють відштовхувати всіх, хто виявиться поблизу, і у членів вашої групи дуже хороші шанси бути скинутими з платформи і розбитися. Тому ми зустрічаємо дроїдів,стоячи спиною до стіни.

А зараз ви зрозумієте, чому ця фаза називається "Пазл". Прохід через зони - своєрідна мозаїка. Один з членів групи (не танк і не хіл) повинен задіяти консоль, щоб відкрити прохід через силове поле. Прохід відкритий, поки гравець взаємодіє з консоллю. Тобто в цей момент він не може битися. Кожна консоль діє тільки на наступне поле. Для наочності ми зробили схему:

Зараз ми розповімо, як будемо діяти. Врахуйте, що дроіди тут відновлюються. І протягом всієї фази не забуваємо про відкидання!

Стадія 1:

Потрапивши на розвилку, йдемо наліво, вбиваємо ворога. Активуємо консоль 1 (стежте за схемою). Танк агрить дроїда у консолі 2 і група його вбиває (можна вбити втрьох, але якщо ви хочете підключити четвертого гравця, доведеться вивести дроїда з огородженої щитом зони, тому що як тільки гравець відійде від консолі, між вами з'явиться щит).
Отже, консоль 2 зачищена, активуємо її і йдемо до консолі 3. Вбиваємо ворогів (пам'ятайте, що членів групи можна випускати з "пасток" прямо під час бою.
Активуємо консоль 3, вбиваємо ворогів до консолі 4. Після активації консолі, гравець, який стоїть на консолі 1, біжить і активує консоль 5. Група продовжує стояти на своїх місцях. Після активації 5 консолі, червоний щит, що закриває майстер-консоль буде відключений. Танк, що стоїть на консолі 4, біжить і активує її. Всі поля відключаються. Збираємося у майстер-консолі, куримо, заспокоюємося. Попереду стадія 2.

На центральній платформі нас зустрічає пара MK-4 Hazard Droid. Вбиваємо їх і спускаємося до платформ.

Стадія 2:

Тут одночасно і простіше і складніше. Всі поля будуть деактивовані, коли гравці задіють всі 4 консолі. Складність в тому, що на платформі відновлюються дроіди, змушуючи гравців відбігти від консолей, щоб допомогти в бою. А якщо відбігати від консолей не по порядку, можна "закрити" інших членів групи і благополучно померти через відсутність танка або лікаря.

На схемі видно як саме потрібно активувати консолі. Дотримуйтеся старої стратегії і ви пройдете цю стадію.

Фаза 3 - Арена: Annihilator 6K-A2

І, нарешті, класичний бос. Ймовірно після першого проходження турелей і пазла у вас буде достатньо ненависті до колікойдів і дроїдів, щоб прикінчити боса.

Спершу вбиваємо трьох аддів Arena Beast і з'явиться сам бос. Бій з ним досить простий.

Під час бою, бос використовує здатність Incinerate - на землі з'являються червоні зони, з яких потрібно вибігати, щоб не отримати урон від вогню. Відновлення: 5 секунд.
Все, більше ніяких особливих здібностей у нього немає. Ви легко переможете його.

Теги: Інформація, гайд The Colicoid War Game, проходження, тактика

Привіт, юний вбивця драконів, гоблінів та всякої нечисті! Тебе вітає сайт MMO-Info.at.ua. На нашому сайті ти найдеш безліч цікавої інформації, найсвіжіші новини світу MMOG та багато чого іншого. Та , напевно, тебе найбільше цікавить SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Colicoid War Game. Тобі повезло, адже на нашому сайті ти найдеш це все в найкращому вигляді. За основу Тактика по флешпоінт - The Colicoid War Game ми взяли найкращі статті світу та зробили свій – найкращий SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Colicoid War Game. Після вивчення SWTOR: Тактика по флешпоінт - The Colicoid War Game, будь ласка, не забудь поставити «Лайк» та коментар. Приєднуюся до нашої спільноти – спільноти українських геймерів. Приєднатися прямо зараз!